خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سناتور آمریکایی: تحریم‌های ما مانع از رسیدن دارو و اقلام پزشکی به ایران می‌شود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 13 فروردین 1399 - 00:59
برنی سندرز، سناتور ترقی خواه آمریکایی از تحریم‌های ظالمانه واشنگتن علیه تهران انتقاد کرد.
آمريكا،سندرز،ايران،كرونا،برني،مايك

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، برنی سندرز، سناتور ترقی خواه آمریکایی از تحریم‌های ظالمانه واشنگتن علیه تهران انتقاد کرد.
بر این اساس، برنی سندرز که نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا نیز هست در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: ویروس کرونا تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ ایرانی را به کام مرگ کشانده است.
با این وجود، تحریم‌های آمریکا مانع از رسیدن دارو و کمک‌های پزشکی به این کشور می‌شود.
سندرز در ادامه تاکید کرد: من به مایک پمپئو، وزیر خارجه و استیون منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا می‌گویم بیماری‌های همه گیر مرز نمی‌شناسند.
بیایید اختلافات خودمان را کنار بگذاریم و تحریم‌ها را برای کاهش رنج‌های بشر برداریم.
پیش‌تر نیز برخی از مقامات آمریکایی و بسیاری از رهبران و سیاستمداران جهان خواهان برداشته شدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران شده بودند.
با این حال، مقامات کاخ سفید برداشته شدن تحریم‌های ایران را رد کرده و برخی مانند مایک پمپئو شیوع کرونا در ایران را فرصتی مناسب برای تحت فشار قرار دادن تهران برای تن دادن به خواسته‌های واشنگتن می‌دانند.
انتهای پیام/