مبارزه با ملخهای صحرایی در 3680 هکتار از مناطق آلوده استان بوشهر
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: مبارزه با ملخ صحرایی در سطح سه هزار و ۶۸۰ هکتار از مناطق آلوده استان بوشهر انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، خسرو عمرانی در رابطه با آخرین وضعیت عملیات مقابله با ملخهای صحرایی در استان بوشهر، اظهار داشت: مبارزه با ملخهای بالدار و پورهها بهصورت شیمیایی و با دستههای تخم در سطحهای محدود بهصورت مکانیکی و تخریب کانونهای تخمریزی با مشارکت ۶۰ اکیپ سمپاشی، ردیابی و پایش در استان بوشهر انجامشده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: اکیپهای ردیابی و پایش بلافاصله گزارش ریزش ملخ و یا خروج پورهها را اعلام میکنند و با ورود آفت ملخ صحرایی در اوایل اسفند ۹۸ به استان بوشهر تاکنون کار مبارزه با این آفت در سطح سه هزار و ۶۸۰ هکتار از عرصههای مناطق آلوده انجامشده است.
وی گفت: در زمان حاضر ۱۱۰ عدد دستگاه سمپاش آماده بکار در استان بوشهر وجود دارد و با دهیاریها و شوراها هماهنگی شده در عملیات مبارزه و سمپاشی شرکت کنند.
عمرانی بابیان اینکه با خروج پورهها در سال جاری نیز بلافاصله عملیات مبارزه در عرصههای استان بوشهر آغاز شد، اظهار داشت: در زمان حاضر انواع سمپاش پشتی اتمایزر، پشت تراکتوری، فرغونی، زنبهای توربولاینر، ULV و هواپیما آماده هستند و سموم موردنیاز نیز تأمینشده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، یادآور شد: دستههای ملخ مهاجم از اول اسفندماه جاری وارد این استان شدند و ۹ شهرستان استان بهغیر از دیلم را درگیر کرد و علاوه بر ۲۵ کانون آلوده سال جاری ۳۰ کانون آلوده از سال گذشته نیز وجود دارد که میزان مبارزه در سطح گستردهتری انجام میشود و با گرم شدن هوا کانونهای سال گذشته زودتر فعال میشوند.
وی بابیان اینکه با توجه به مبارزه صورت گرفته با آفت ملخ صحرایی تاکنون این آفت به مزارع و باغهای استان بوشهر خسارتی وارد نکرده است، خاطرنشان کرد: پیشبینی جهانی این است که دستههای جدید ملخ از شمال آفریقا و شبهجزیره عربستان وارد کشور و استان بوشهر خواهد شد که میزان آنها سه برابر سال پیش است و تا چهار سال آینده درگیر مبارزه با ملخ خواهیم بود.
انتهای پیام/م