خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام حمایت عبدالله از هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان با طالبان

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 12 فروردین 1399 - 17:59
در حالی که مشکلات انتخاباتی افغانستان ادامه دارد، عبدالله باوجود مخالفت برخی از احزاب و سیاسیون از هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان با طالبان اعلام حمایت کرد.
هيئت،مذاكره،افغانستان،دولت،عبدالله،محمد،نمايندگي،چندي،طالبان ...

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، عبدالله عبدالله با اعلام حمایت از هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان اظهارداشت که این رویداد گام مهمی برای آغاز مذاکرات بین افغان‌ها است.
وی با اشاره به مخالفت برخی از سیاسیون و احزاب با ترکیب هیئت مذاکره کننده با طالبان گفت که این ملاحظات قابل درک است اما این تیم از افغانستان و منافع ملی این کشور نمایندگی می‌کند.
با این حال، چندی قبل «امید میثم» سخنگوی تیم عبدالله گفته بود که این هیئت مذکره کننده جامع نیست.
عبدالله در فیسبوک خود نوشت که با حامیانش تلاش می‌کند که تا حد امکان موضوع صلح را تحت تاثیر موارد اختلافی قرار ندهند.
وی در حالی از تشکیل هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان استقبال کرده است که طالبان بدلیل عدم نمایندگی این هیئت از برخی اقشار، مذاکره با اعضای آن را رد کرد.
زلمی خلیلزاد نماینده ویژه آمریکا و مایک پامپئو وزیر خارجه این کشور نیز چندی قبل از هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان اعلام حمایت کرده بودند.
هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان 21 عضو دارد و معصوم استانکزی، رئیس سابق پیشین امنیت ریاست آن را به عهده دارد.
فاطمه گیلانی، نادر نادری، عبدالمتین بیک، فوزیه کوفی، ضرار احمد مقبل، عبدالهادی ارغندیوال، محمد رسول طالب، حبیبه سرابی، غیرت بهیر، محمد حفیظ منصور، غلام فاروق مجروح، عنایت الله بلیغ، باتور دوستم، کلیم‌الله نقیبی، محمد ناطقی ، ایوب انصاری، شهلا فرید، شریفه زرمتی، خالد نور، امین احمدی اعضای هیئت مذاکره کننده با دولت هستند.
انتهای پیام/