نحسی روز ۱۳ فروردین هیچگونه پایه شرعی و عقلی ندارد
همدان-امام جمعه همدان بابیان اینکه نحسی روز ۱۳ فروردین هیچگونه پایه شرعی و عقلی ندارد، گفت: حفظ سلامتی از لحاظ شرعی و عقلی واجب است که میتوان با ماندن در خانه، آن را تضمین کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله حبیبالله شعبانی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هر ساله در چنین شرایطی سفر و دید و بازدید از برنامههای اصلی مردم بود، اظهار کرد: امسال نیز همین انتظار میرفت اما با شیوع کرونا و در شرایطی که سلامتی مردم تهدید میشود، بهترین کار که سلامتی را تضمین میکند، ماندن در خانه است.
باید در این شرایط استثنایی مراقبت سلامتی خود باشیم
وی با تأکید بر اینکه باید در این شرایط استثنایی مراقبت سلامتی خود باشیم، افزود: ممکن است کسی به کرونا مبتلا شود و علائمی نداشته باشد اما با خروج از خانه و حضور در بین افراد، به راحتی ناقل بیماری بوده و به افراد آسیب برساند و حتی موجب مرگ کسی شود.
امام جمعه همدان با بیان اینکه روز طبیعت امسال متفاوتتر از هر سال است، یادآور شد: هیچ اطمینانی وجود ندارد که در طبیعت به کرونا مبتلا نشویم چراکه در این اماکن زمینه ابتلاء فراهم است.
آیتالله شعبانی تأکید کرد: این دیدگاه که روز ۱۳ فروردین نحس است هیچگونه پایه شرعی و عقلی ندارد و هیچ روزی نحس نیست بنابراین نگران نباشیم که اگر در روز سیزدهم فروردین خانه بمانیم، نحسی برطرف نمیشود و سیزده به در نمیشود.
وی با بیان اینکه باید با خانه ماندن و مراقبت کردن به رفع هرچه سریعتر این مشکل کمک کنیم، اظهار کرد: اگر ما بیتوجه باشیم و توصیهها را رعایت نکنیم باعث میشویم روند شیوع بیماری طولانیتر شده و از طرفی دیگر زحمات کادر درمانی، مسئولین، بسیج مردمی و افرادی که در خانه ماندهاند، هدر شود.
برای اینکه به سختیهای بیشتری دچار نشویم، باید در خانه بمانیم نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: در خانه ماندن و گذران معیشت در این شرایط سخت است، اما برای اینکه به سختیهای بیشتری دچار نشویم، باید در خانه بمانیم.
وی با بیان اینکه ستاد پیشگیری از کرونا، طرحهایی را برای حمایت از اقشار آسیبدیده پیشبینی کرده است، یادآور شد: در ستاد مردمی استان نیز کمیته مخصوصی تشکیل شده که وظیفه حمایت اقتصادی، شناسایی اقشار آسیبپذیر و رفع مشکلات آنها را بر عهده دارد.
آیتالله شعبانی افزود: خیرین و اصناف در این وظیفه مهم مشارکت دارند و در اصل نیز باید چنین باشد چون اگر قرار است مردم در خانه بمانند و مشکلات اقتصادی آنها برطرف شود، وابسته به مشارکت خیرین است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه اصناف در تخفیف و یا بخشیدن اجاره بها به شاغلان در این بخش کمک کردهاند، اظهار کرد: خیرین نیز تا کنون در خصوص تأمین و تولید مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات بهداشتی مورد نیاز به کمک مردم آمدند؛ اما باید پس از این به سمت حمایتهای مالی و معیشتی بروند.