سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی بیمارستان 500 تخت خوابی اردبیل آغاز شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 12 فروردین 1399 - 17:29
استاندار اردبیل گفت: تاسیس بیمارستان 500 تخت خوابی اردبیل در سفر اخیر رئیس محترم جمهوری مصوب شد و برای ادامه روند احداث تخصیص اعتبار لازم است و فنداسیون آن اجرا شده است.
اردبيل،استان،غربالگري،طرح،كرونا،استاندار،شهرهاي،قرار،پرخطر،خيرين

اکبر بهنامجو در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: واحد تولید الکل طبی که اخیرا افتتاح شده است الکل مورد نیاز استان اردبیل را تولید و در اختیار داروخانه‌ها قرار داده است که علاوه بر نیاز استانی به سایر استان‌ها نیز ارسال می‌کنند.
وی با تاکید بر زحمات شبانه‌روزی کادر درمانی و پزشکان افزود: بیمارستان‌های استان با آمادگی کامل برای درمان بیماران کرونایی شبانه روزی تلاش می‌کنند.
بهنامجو از آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 500 تخت خوابی اردبیل خبر داد و تصریح کرد: تاسیس بیمارستان 500 تخت خوابی اردبیل در سفر اخیر رئیس محترم جمهوری مصوب شد و برای ادامه روند احداث تخصیص اعتبار لازم است و فنداسیون آن احداث شده است.
طرح غربالگری کرونا و فاصله اجتماعی در استان اردبیل نتیجه خوبی دارد
استاندار اردبیل با اشاره طرح غربالگری در ستان، بیان کرد: طرح غربالگری کرونا در استان اردبیل نتیجه خوبی داشته است و همچنین طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز در سطح استان اردبیل اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه شهرهای کوچک استان اردبیل نسبتا پاک هستند اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی خلخال در بحث غربالگری رتبه یک کشوری را به دست آورده است.
خانواده بیماران کرونایی در استان اردبیل تحت حمایت قرار می‌گیرند
بهنامجو ادامه داد: خانواده افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند با هماهنگی فرمانداران شهرستان‌ها ی مربوطه تحت پوشش کامل مالی و درمان قرار دارند.
استاندار اردبیل گفت: بعد از پایان و پاک‌سازی شهرهای کوچک با عمل به پروتکل وزارت بهداشت کارهای روزمره خود را انجام دهند.
وی افزود: گروه‌های پرخطر کرونایی در پروسه زمانی 15 روزه با کمک خیرین خدمات درمانی و معیشتی دریافت می‌کنند تا بعد از رفع مشکل به وجود آمده زندگی روزمره به روال عادی برگردند.
بهنامجو تصریح کرد: این اقدام در شهرهای کوچک استان آغاز شده و هر یک از شهرستان‌ها در محدوده خود می‌توانند این اقدام را انجام دهند.
استاندار اردبیل بیان کرد: در این خصوص نیاز به همکاری خیرین داریم و با استفاده از ظرفیت این افراد می‌توانیم گروه‌های پرخطر کرونایی را در بازه زمانی مشخص قرنطینه کنیم.
انتهای پیام/ 146/ی