خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریاست جمهوری افغانستان: طالبان دلیلی برای تعویق مذاکرات ندارد

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 12 فروردین 1399 - 17:25
ارگ ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که دولت این کشور گام‌های مهمی را برای صلح برداشته است بنابراین طالبان دلیلی برای تعویق مذاکرات ندارد.
افغانستان،طالبان،مذاكره،صلح،دولت،هيئت،مذاكرات

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «صدیق صدیقی» سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان اظهارداشت که اگر طالبان به صلح متعهد است بنابراین دلیلی برای تعویق مذاکرات ندارد.
وی در توئیتی با یادآوری امضای توافقنامه صلح طالبان و آمریکا گفت که طالبان با توجه به تعهدی که دادند و توافقنامه‌ای که امضا کردند نباید مذاکرات را با تعویق روبرو کند.
صدیقی تاکید کرد که دولت افغانستان اقدامات و گام‌های مهمی را برای صلح برداشته است.
دولت افغانستان جمعه گذشته فهرست 21 نفری از هئیت مذاکره با طالبان را معرفی کرد اما این گروه در واکنشی تاکید کرد که بدلیل عدم نمایندگی این هیئت از جریان‌های مختلف، وارد گفت‌وگو نخواهد شد.
«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان در بیانیه‌ای اظهارداشت که «امارت اسلامی بر اساس توافقنامه بارها برای مذاکرات بین‌الافغانی با طرف‌های تاثیرگذار افغانستان ابراز آمادگی کرده است اما تاکنون تیم با صلاحیت و فراگیر تشکیل نشده است».
این اظهارات در حالی صورت گرفته است که برخی از احزاب و سیاسیون در افغانستان نسبت به هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان انتقاد داشتند.
از سوی دیگر، زلمی خلیلزاد نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان و مایک پامپئو وزیر امور خارجه این کشور در واکنش به منتقدان هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان گفته بود که تیم مذاکره کننده فراگیر است.
انتهای پیام/.