خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهایی ۲ گروگان ۲۲ ساله در کمتر از ۷۲ ساعت

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 12 فروردین 1399 - 14:06
فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر، از دستگیری عاملان گروگان گیری ۲ جوان ۲۲ ساله در ایرانشهر در کمتر از ۷۲ ساعت خبر داد.
گروگان،ايرانشهر،پليس،عمل،محل،سعادتي،سرهنگ،متهمان،عملياتي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ "محمود سعادتی" در تشریح جزئیات این خبر گفت: بامداد ششم فروردین ماه سال جاری در پی گروگان گیری ۲ جوان ۲۲ ساله در خیابان مالکی شهر ایرانشهر بلافاصله تیم‌های از پلیس آگاهی وارد عمل شدند.
وی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده از شاهدان عینی در محل حادثه مشخص شد سرنشینان ۲ دستگاه پژو ۲ جوان ۲۲ ساله را گروگان گرفته و به سرعت از محل متواری شده اند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع و حفظ جان گروگان بلافاصله طرح مهار در تمامی محورهای مواصلاتی شهرستان ایرانشهر و شهرستان‌های همجوار با همکاری تمامی رده‌های عملیاتی پلیس به اجرا در آمد.
سرهنگ سعادتی عنوان کرد: کمتر از ۷۲ ساعت از زمان گزارش گروگان گیری، مخفیگاه متهمان را در یکی از مناطق حاشیه شهر ایرانشهر شناسایی و به صورت نامحسوس تحت نظر گرفتند.
وی خاطر نشان کرد: تیم‌های عملیات ویژه پلیس آگاهی در عملیاتی مقتدرانه با محاصره کامل محل در اقدامی ضربتی و غافلگیرانه وارد عمل شدند و ضمن دستگیری ۳ عضو این باند، گروگان‌ها را صحیح و سالم رها کردند.
این مقام انتظامی عنوان کرد: در بازجویی‌های به عمل آمده از متهمان مشخص شد که این افراد به دلیل اختلافات مالی اقدام به گروگان گیری کرده اند.
وی اظهار داشت: پلیس اجازه نخواهد داد که مجرمان و مخلان نظم و امنیت عمومی آسایش شهروندان را برهم زنند و درصورت بروز هرگونه اقدام غیرقانونی با هنجارشکنان برخورد قاطع می‌کند.