۱۰۰۶ مرکز تهیه و توزیع غذا در گلستان به طور موقت تعطیل شد
گرگان- معاون فنی مرکز بهداشت گلستان گفت: از ۱۳ هزار و ۶۶۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در گلستان بازدید شده که از این تعداد هزار و ۶ مرکز مواد غذایی متخلف به طور موقت تعطیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر سید مهدی صداقت، ظهر سه شنبه در خصوص اقدامات بهداشت محیط استان گلستان در مقابله با کرونا، اظهارکرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس با توجه ویژه به نانواییها و غیره تشدید شده است.
وی همچنین از تشدید نظارت بر وضعیت گندزدایی و رعایت سایر اقدامات مرتبط با پیشگیری از شیوع بیماری کرونا ویروس در جایگاههای عرضه سوخت و بانکها و غیره خبرداد.
صداقت گفت: طی این مدت نظارت و کنترل بهداشتی از ۱۳ هزار و ۶۶۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان به همراه ارائه آموزشهای لازم انجام شده که از این تعداد هزار و ۶ مرکز مواد غذایی متخلف به طور موقت تعطیل شدند.
وی بیان کرد: همچنین از ۶ هزار و ۱۹۱ مکان عمومی و تجمعی بازدید شد که از این تعداد ۹۸۰ مکان عمومی و تجمعی متخلف موقتاً تعطیل شدند.
صداقت گفت: از ۲۲۴ مرکز عرضه قلیان در استان بازدید و ۵۹ مرکز متخلف پلمب شد.