خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال مرگ ۸۲ هزار آمریکایی بر اثر کرونا تا ماه اوت

فارس | برگزیده، بین‌الملل | سه شنبه، 12 فروردین 1399 - 01:29
بر اساس یک مدل پیش‌بینی، تا ماه اوت، حدود ۸۲ هزار نفر از بیماری کووید – 19 در آمریکا جان خواهند داد.
آمريكا،كرونا،مدل،كشور،–،بيماري،ماه،دست،آوريل،جان،نفر،اجتماعي

بر اساس یک مدل پیش‌بینی، تا ماه اوت، حدود ۸۲ هزار نفر از بیماری کووید – 19 در آمریکا جان خواهند داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دبورا بریکس»، هماهنگ‌کننده کاخ سفید در مقابله با کرونا روز یکشنبه اعلام کرد که تصمیم تمدید فاصله‌گذاری اجتماعی تا ۳۰ آوریل در آمریکا که توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور اعلام شد پس از بررسی ۱۲ مدل مختلف آماری صورت پذیرفته است.
وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان می‌نویسد: بریکس همچنین از یک مدل دیگر آماری نام برد که به‌صورت مستقل طراحی شده است ...
این تحلیل که در اختیار عموم است تصویری تیره و تار از آنچه در آمریکا رخ خواهد داد ارائه می‌کند، حتی با وجود رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی.
تا صبح دوشنبه، این مدل تخمین می‌زند که بیش از دو هزار نفر در هر روز در میانه ماه آوریل ممکن است در اثر کرونا در ایالات متحده جان خود را از دست دهند، دوره‌ای که پیش‌بینی شده سخت‌ترین دوره ابتلا به کرونا در آمریکا باشد.
این مدل که به صورت منظم به‌روزآوری می‌گردد، پیش‌بینی می‌کند که در تاریخ ۱۵ آوریل، ۲۲۴ هزار تخت بیمارستانی – ۶۱ هزار بیش از آنچه آمریکا در اختیار دارد – مورد نیاز خواهد بود.
این مدل همچنین با فرض اینکه فاصله‌گذاری اجتماعی در ماه مه نیز ادامه خواهد یافت، پیش‌بینی کرده که تا ماه اوت، حدود ۸۲ هزار نفر از بیماری کووید – 19 در آمریکا جان خواهند داد.
نحوه مدیریت بیماری کرونا در آمریکا توسط دولت این کشور انتقادهایی را در روزهای اخیر برانگیخته است.
«برنی سندرز»، سناتور ایالت «ورمونت» و از نامزدهای دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا در پیامی در توئیتر به مرگ مردم این کشور به دلیل نداشتن هزینه بیمارستان‌ها اشاره و از آن انتقاد کرد.
این سناتور ایالت ورمونت نوشت: «این یک رسوایی بین‌المللی است.
ما باید مراقبت درمانی را به یک حق تبدیل کنیم.»
در همین حال، «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز روز یکشنبه گفت، دولت این کشور مسئول فوت آمریکایی‌ها در اثر ابتلا به کرونا است.
پلوسی در مصاحبه با «سی‌ان‌ان» گفت: «تکذیب [شیوع کرونا] توسط رئیس‌جمهور مرگ‌آور بود.
تعلل او در رساندن تجهیزات به نقاطی که به آن احتیاج دارند مرگ‌آور بود.
همچنان که رئیس‌جمهور دست روی دست می‌گذارد مردم جانشان را از دست می‌دهند.»
وی افزود: «ما هنوز دستگاه‌های تست کافی نداریم.
ما هنوز تجهیزات محافظتی برای کارکنان بخش بهداشت که جانشان را برای نجات دیگران به خطر می‌اندازند نداریم.»
«جو بایدن»، نامزد پیشتاز رقابت‌های درون‌حزبی دموکرات‌های آمریکا نیز به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور توصیه کرد که به‌جای بلند فکر کردن، در خصوص نحوه پاسخ به شیوع بیماری کرونا در آمریکا عمیق فکر کند.
انتهای پیام/