خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت صنعا: حملات امروز نشان داد ائتلاف متجاوز درصدد توقف تجاوزهایش نیست

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 11 فروردین 1399 - 18:47
سخنگوی دولت نجات ملی یمن اظهار داشت، حملات امروز ائتلاف تحت رهبری سعودی به پایتخت و برخی دیگر از استان‌ها نشان داد که این ائتلاف به دنبال متوقف کردن تجاوزها و جنایاتش علیه یمن نیست.
ائتلاف،متجاوز،حملات،الشامي،يمن،صنعا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المسیره، "ضیف‌الله الشامی" سخنگوی دولت نجات ملی یمن- مستقر در صنعا- متذکر شد، حملات ائتلاف متجاوز، که امروز در تعدادی از استان‌ها انجام داد، تنشی خطرناک است و چیز جدیدی نیست و این حملات نشان می‌دهد آنها درصدد متوقف کردن تجاوز نیستند.
الشامی تصریح کرد: هدف قرار دادن مناطق مسکونی در صنعا، یمن و الحدیده گواه جنایات ائتلاف متجاوز است و این ائتلاف زمانی‌که از صلح سخن می‌گوید، حملات به مناطق غیرنظامی را افزایش می‌دهد.
وی در کنایه‌ای گفت: صلحی که از ائتلاف متجاوز می‌بینیم صلحِ کشتار کودکان و بمباران شهرها به مدت 5 سال است.
الشامی در عین حال خاطرنشان کرد، موضع سازمان ملل متحد و "مارتین گریفتیس" سرپوش گذاشتن به جنایات ائتلاف متجاوز است.
در حالی‌که به تازگی "آنتونیو گوترش" دبیرکل سازمان ملل آتش‌بس سراسری در جهان و تمرکز برای مقابله با شیوع ویروس هراس‌افکن کرونا را خواستار شده، جنگنده‌های ائتلاف متجاوز امروز مناطقی در پایتخت یمن را بیش از 10 بار آماج حملات خود قرار دادند.
انتهای پیام/