۴ میلیون خوزستانی غربالگری شدند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون 4 میلیون نفر از هم استانیهای ما مورد غربالگری قرار گرفتند و 33 نفر نیز برایشان درمان تک دارویی و دو دارویی در نظر گرفتیم و 295 نفر نیز به بیمارستانها اعزام شدند.<br/>

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون 4 میلیون نفر از هم استانیهای ما مورد غربالگری قرار گرفتند و 33 نفر نیز برایشان درمان تک دارویی و دو دارویی در نظر گرفتیم و 295 نفر نیز به بیمارستانها اعزام شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، فرهاد ابول نژادیان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز بعد از ظهر امروز در گفتوگوی تلفنی با رئیس جمهور با بیان اینکه در روز چهارم اسفندماه تست سه بیمار مبتلا به کرونا ویروس در خوزستان مثبت اعلام شد، اظهار کرد: یکی از آنها در اندیمشک از طریق ایستگاه قطار، یکی در اهواز که سابقه سفر به قم را داشت و دیگری در هندیجان که مسافر قم بود به کرونا مبتلا شدند.
وی افزود: سه روز پیش از مثبت اعلام شدن تست این بیماران، علائم بالینی آنها شبیه بیماران مبتلا به کرونا ویروس تشخیص داده شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور با بیان اینکه در ابتدا نمونههای آزمایش به انستیتو پاستور ارسال میشد، گفت: از ششم اسفندماه نیز شرایط مهیا شد و آزمایشگاه رفرانس در اهواز آغاز به کار کرد و پذیرای آزمایشات خوزستان و ایلام بودیم.
وی با بیان اینکه تاکنون 2 هزار و 953 نمونه آزمایش در این آزمایشگاه انجام شده است، عنوان کرد: تاکنون 2 هزار و 246 نمونه منفی و 694 نمونه مثبت اعلام شده است.
ابول نژادیان بیان کرد: از ابتدای اسفند تاکنون 31 هزار و 727 مورد به بیمارستانهای خوزستان با علائم تنفسی مراجعه کردند که 694 نفر از آنها مبتلا به کرونا ویروس بودند.
وی اظهار کرد: 403 بیمار تاکنون مرخص شدهاند و 78 بیمار نیز جان خود را از دست دادهاند؛ همچنین در وضعیت فعلی 190 نفر نیز در بیمارستانهای استان بستری هستند.
4 میلیون خوزستانی غربالگری شدند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور با اشاره به اجرای طرح غربالگری در خوزستان افزود: تاکنون 4 میلیون نفر از هم استانیهای ما مورد غربالگری قرار گرفتند و 33 نفر نیز برای آنها درمان تک دارویی و دو دارویی در نظر گرفتیم و 295 نفر نیز به بیمارستانها اعزام شدند.
وی در پاسخ به پرسش رئیس جمهور درباره وضعیت کادر درمانی استان خوزستان گفت: ضریب نسبت پرستار به تخت در خوزستان پایین بوده و سهمیه ما برای استخدام در گذشته کم بوده است، در واقع ضریب پرستار به تخت در خوزستان 68 صدم است.
ابول نژادیان با بیان اینکه میانگین کشوری برای هر تخت 1.1 پرستار است، افزود: باید به ازای هر تخت بیمارستانی باید دو پرستار داشته باشیم؛ این مسائل سبب شده که میزان پرستاران ما در بیمارستانها کم باشد هرچند با تغییر شیفتها این کمبودها را تاکنون جبران کردیم.
وی عنوان کرد: کادر پرستاری ما به ویژه در بخش آی سی یو باید تأمین شود تا بتوانیم به صورت کامل به بیماران خدمات رسانی کنیم؛ اگر سازمان مدیریت با اختصاص سهمیه بتواند ما ظرفیت خوبی را ایجاد کنیم میتوانیم وضعیت را بهبود بخشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور بیان کرد: استمرار وضعیت فعلی میتواند منجر به خستگی کادر درمان شود و صحبتهای استاندار درباره خستگی کادر درمان یک صحبت عمومی در کل کشور است.
سهمیه استخدام کادر درمان خوزستان را بیشتر کنید
وی ادامه داد: در آبان ماه 305 نفر نیرو که 140 نفر آنها پرستار بود به دانشگاههای علوم پزشکی اضافه شدند اما باز هم به همان تعداد میانگین کشوری نمیرسیم و امیدواریم سهمیه بیشتری برای استخدام در نظر بگیرید.
ابول نژادیان با بیان اینکه نیروهای مسلح و بیمارستانهای خصوصی ظرفیت خود را برای مقابله با کرونا ویروس در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی قرار دادهاند، اظهار کرد: سپاه تاکنون آمبولانسها را در اختیار ما قرار داده و خوشبختانه در وضعیت فعلی نیاز به مداخله فوری نداریم.
انتهای پیام/م