خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش نتانیاهو به سخنان علی شمخانی درباره سوریه

ایسنا | سیاسی | یکشنبه، 05 اسفند 1397 - 16:11
نتانیاهو در واکنش به اظهارات اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران مبنی بر موفقیت‌آمیز بودن حضور ایران در سوریه و عدم تاثیر راهبردی حملات رژیم صهیونیستی در این کشور، تاکید کرد که اسرائیل همچنان به اقدامات خود .
ايران،سوريه،اسرائيل،نتانياهو،صهيونيستي،اظهارات،رژيم،دبير،امنيت

نتانیاهو در واکنش به اظهارات اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران مبنی بر موفقیت‌آمیز بودن حضور ایران در سوریه و عدم تاثیر راهبردی حملات رژیم صهیونیستی در این کشور، تاکید کرد که اسرائیل همچنان به اقدامات خود .
به گزارش ایسنا، به نقل از اورشلیم پست، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، امروز در جلسه هفتگی کابینه اسرائیل در واکنش به اظهارات علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی ایران مبنی بر اینکه «ایران به بیش از ۹۰ درصد اهداف خود [در سوریه] رسیده‌است»، مدعی شد: این اظهارات درست نیستند و آن‌چه صحت دارد آن است که ایرانی‌ها در تلاش‌اند اما اسرائیل مانع آن‌ها (ایران) می‌شود.
نتانیاهو همچنین گفت: «یک ماه پیش یک منبع دیگر ایرانی گفت که آن‌ها فعالیت مستشاری در سوریه دارند؛ دنیا دروغ‌های زیادی از ایران می‌شنود».
وی همچنین مدعی شد که رژیم صهیونیستی هر کاری که لازم باشد برای متوقف کردن آن‌چه "استقرار نظامی ایران در سوریه" خواند، انجام خواهد داد.
نتانیاهو همچنین در ادامه این اظهارات برخاسته از رویکردهای خصمانه و سلطه‌جویانه رژیم صهیونیستی در منطقه گفت که "ایران و خشونت آن کشور در منطقه" اولین دستور کار گفت‌وگوی او در دیدار روز چهارشنبه وی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مسکو خواهد بود.
به گزارش ایسنا، علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران اخیراً گفته بود: ما به بیش از ۹۰ درصد اهداف خود [در سوریه] رسیده‌ایم لذا حملات ایذایی اسرائیل، تأثیر راهبردی نداشته و مقاومت کار خود را پیش برده است، ضمن این‌که با وجود تبلیغاتی که در خصوص اشراف اطلاعاتی اسرائیل در سوریه می‌شود، موفقیت ۹۰ درصدی ما نشان می‌دهد صهیونیست‌ها اشراف اطلاعاتی ادعایی را هم ندارند.
در یک مورد به‌طمع حمله به انبار موشک، انبار قالیِ لوله‌شده را هدف قرار دادند که از نظر نظامی افتضاحی نابخشودنی است.
انتهای پیام