خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰۰ هزار عدد ماسک به مازندران تخصیص داده شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 11 فروردین 1399 - 11:39
ساری - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی تعداد ۷۰۰ هزار ماسک از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به استان اختصاص یافته است.
ماسك،سهميه،استان،پزشكي،معدن

به گزارش خبرگزاری مهر، حسینقلی قوانلو گفت: پس از شیوع ویروس کرونا و با توجه به کمبود برخی اقلام بهداشتی نظیر ماسک در کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت مبادرت به واردات برخی از این اقلام به کشور کرده است.
وی واردات ماسک به کشور را تاکنون حدود یازده میلیون عدد اعلام و اظهار داشت: با توجه به رایزنی‌ها و هماهنگی‌هایی که سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با وزارتخانه داشته موفق به اختصاص سهمیه ۵۵۰ هزار ماسک سه لایه و ۱۵۰ هزار عدد ماسک N95 برای استان شده‌ایم.
وی گفت: این تعداد سهمیه مربوط به دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل بوده که ۴۰۰ هزار ماسک سه لایه و ۸۸ هزار و ۷۵۰ عدد ماسک N۹۵ سهمیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران به صورت کامل جذب و مقرر شد تا یکی دو روز آینده سهمیه باقیمانده دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز وارد استان شود.
قوانلو در پایان یادآور شد: این سهمیه که اهدایی وزارت صنعت، معدن و تجارت به مدافعان سلامت استان بوده برای استفاده کادر پزشکی و درمانی، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها استان است تا انشا الله بتوانیم قدردان گوشه‌ای از زحمات ایثارگران حوزه سلامت و بهداشت و درمان استان باشیم.