بیش از 20 هزار تخت نقاهتگاهی در مشهد فراهم شد
استاندار خراسان رضوی با اشاره به ظرفیتها و امکانات این استان در بخش درمان، گفت: در حال حاضر علاوه بر 2 هزار تخت بیمارستانی خالی خراسان رضوی، بیش از 20 هزار تخت نقاهتگاهی در مشهد فراهم شده است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به ظرفیتها و امکانات این استان در بخش درمان، گفت: در حال حاضر علاوه بر 2 هزار تخت بیمارستانی خالی خراسان رضوی، بیش از 20 هزار تخت نقاهتگاهی در مشهد فراهم شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خراسانرضوی با حضور، نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد، استاندار خراسان رضوی، رئیس کل دادگستری، رئیس مجمع نمایندگان این استان، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، فرمانده انتظامی استان و جمعی از پزشکان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محل استانداری برگزار شد.
در این جلسه استاندار خراسان رضوی گفت: از همه شهروندان خراسان رضوی که در خانه ماندند و از همه مسافرینی که به منظور رعایت مسائل بهداشتی به استان سفر نکردند، تشکر میکنم.
علیرضا رزم حسینی با اشاره به آخرین آمار مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در خراسان رضوی، گفت: کمیته علمی ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا این استان در خصوص کاهش نرخ مرگ و میر این بیماری نظر کارشناسی خود را در جلسات بعد ستاد ارائه کند.
وی با اشاره به ظرفیتها و امکانات استان در بخش درمان، تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر 2 هزار تخت بیمارستانی خالی استان، بیش از 20 هزار تخت نقاهتگاهی در مشهد فراهم شده است.
در این جلسه نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد خدمات درمانی و پزشکی ارائه شده در خراسان رضوی و جامعیت آن را در این استان قابل تقدیر دانست و گفت: فعالیت این قشر زحمتکش آمیخته با اخلاص ارزشمندی است که ظهور و بروز دارد.
آیتالله سیداحمد علمالهدی ادامه داد: خدمات گسترده درمانی به خوبی در بیمارستانها در حال انجام است و امکانات در حد وسیعی وجود دارد که البته باید تجهیز شوند.
وی با تاکید بر اینکه تا امروز مردم در مدیریت این بیماری همکاری کردهاند، تصریح کرد: همین مقاومت و مبانی اعتقادی مردم بوده که کشور ما را از بسیاری از کشورها متمایز کرده است.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در این جلسه در سخنان کوتاهی گفت: نعمت همکاری در این استان را باید قدر بدانیم و آن را تقویت کنیم.
غلامعلی صادقی افزود: به نظر میرسد اگر تصمیمات مرتبط با کرونا در کمیته ای با سطح پایینتر تحلیل و بررسی شده و سپس در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا مطرح شود نتیجه بهتری داشته باشد.
گفتنی است؛ در این جلسه پزشکان و متخصصان ضمن تشریح آخرین وضعیت بیمارستانها و کمبودها در خصوص چگونگی کنترل شیوع سریع این ویروس به بحث و تبادل نظر پرداختند.
انتهای پیام/ 70031/و