خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف زمین‌خواری ۷۵ میلیاردی در بوشهر

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 10 فروردین 1399 - 17:56
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان بوشهر از آزادسازی ۳ هزار متر مربع اراضی ملی از دست متصرفان به ارزش ۷۵ میلیارد ریال در شهر بوشهر خبر داد.
بوشهر،اراضي،كارشناسان،پليس،امنيت،ملي،اقتصادي

ایسنا/بوشهر رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان بوشهر از آزادسازی ۳ هزار متر مربع اراضی ملی از دست متصرفان به ارزش ۷۵ میلیارد ریال در شهر بوشهر خبر داد.
سرهنگ عبدالرضا بازیاری با اعلام این خبر، اظهار کرد: ماموران و کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی استان، با رصد اطلاعاتی صورت گرفته مبنی بر زمین خواری و تصرف اراضی دولتی و ملی واقع در بوشهر - تنگک دوم توسط فردی سودجو این موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
سرهنگ بازیاری بیان کرد: پس از هماهنگی با مقام قضائی و تحقیقات میدانی و دعوت از نماینده حقوقی اداره راه و شهر سازی بوشهر به عنوان سازمان شاکی و اظهارات و مدارک مورد نیاز مبنی بر مالکیت بر این اراضی با کارشناسی زمین های مورد نظر توسط کارشناسان اداره راه و شهرسازی و اخذ جوابیه استعلامات و کارشناسی انجام شده مشخص شد، متهم اقدام به تصرف غیرقانونی ۳ هزار متر مربع اراضی ملی به شیوه و شگرد دیوارکشی و ساخت وساز کرده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی بوشهر با بیان اینکه ارزش ریالی اراضی کشف شده برابر نظر کارشناسان مربوطه ۷۵ میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: متهم پس از تکمیل تحقیقات در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
انتهای پیام