خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد مبتلایان به 124 نفر رسید؛ مرگ 8 بیمار کرونایی

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 10 فروردین 1399 - 16:54
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از افزایش تعداد بیماران کرونایی در این استان خبر داد و گفت: در 24 ساعته گذشته 5 نفر به بیماران اضافه شد.
خانم،نمونه،نفر،گذشته،بيماريابي،كهگيلويه

پرویز یزدان‌پناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته 143 نمونه به آزمایشگاه‌های تشخیصی ارسال که طبق آخرین یافته‌ها تعداد بیماران کرونایی 5 نفر اضافه و در مجموع به 124 نفر رسید.
وی تعداد مرگ‌های ثبت شده به دلیل بیماری کرونا را 8 نفر اعلام کرد و افزود: در 24 ساعت گذشته یک بیمار کرونایی خانم در شهرستان دنا، بویراحمد یک خانم، کهگیلویه یک خانم باشت یک خانم و گچساران یک مرد شناسایی شده است.
یزدان‌پناه وضعیت بیماریابی در استان را رضایت بخش دانست و ادامه داد: نسبت به روزهای گذشته تعداد نمونه گیری ها و پایگاه های نمونه برداری افزایش چشم گیری یافته است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طبق ارزیابی‌های انجام شده توسط متولیان امر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این استان جز استان‌های برتر کشور در حوزه بیماریابی است.
یزدان‌پناه خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود مردم برای آگاهی از وضعیت سلامت خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کرده و در صورت داشتن هر گونه سوال با سامانه 4030 تماس بگیرند.
انتهای پیام/ ت