سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برادران یزدی زمینه آزادی یک مددجوی محکوم مالی را فراهم آوردند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 فروردین 1399 - 16:18
یزدـ همزمان با سالروز ولادت علمدار کربلا، حضرت ابوالفضل العباس و روز جانباز دو برادر یزدی با پرداخت مبلغی زمینه آزادی یک مددجوی مدیون مالی را از زندان فراهم آوردند.
مالي،ديه،ستاد،فراهم،كمك،استان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ستاد دیه استان یزد، این دو برادر یزدی با مراجعه به ستاد دیه استان یزد مبلغ ۱۳۵ میلیون ریال برای آزادسازی محکوین جرایم غیرعمد مالی به حساب ستاد دیه استان واریز و زمینه آزادی یک مددجوی محکوم مالی را از زندان فراهم آوردند.
این دو برادر با اشاره به اینکه اینگونه کمک‌ها می‌تواند باعث خیر و برکت در زندگی و کسب و کار شود، اعلام کردند: هرکس با هر توان مالی می‌تواند در این راه قدم برداشته و توشه‌ای برای آخرت خود فراهم کند و امیدواریم با پرداخت این مبلغ هرچند ناچیز بتوان زمینه آزادی مددجوی محکوم مالی را فراهم و او را در اولین روزهای سال جدید به آغوش خانواده بازگرداند.
این دو برادر هدف از این اقدام را شادی روح درگذشتگان و کمک به کاهش آسیب‌های اجتماعی اعلام کردند.
به گزارش مهر، این کمک به عنوان اولین کمک از خیرین در سال ۱۳۹۹ در ستاد دیه استان یزد ثبت شد و به واسطه کمک این دو خیر زمینه آزادی یک مددجو نسوان که به دلیل بدهی مالی در زندان تحمل حبس می‌کرد، فراهم شد.