خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد مبتلایان به کرونا در استان کرمانشاه به 213 نفر افزایش یافت / 27 نفر جان باختند

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 10 فروردین 1399 - 15:47
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: تعداد مبتلایان به کرونا در استان کرمانشاه با 6 نفر افزایش از روز گذشته تاکنون در مجموع به 213 نفر رسید.
نفر،كرونا،استان،شيوع

ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در مجموع در استان کرمانشاه 1147 نفر مشکوک به کرونا بستری شده بودند که از این تعداد 985 نفر با بهبودی ترخیص شده‌اند و 135 نفر بیمار حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
وی عنوان کرد: از زمان شیوع این ویروس تاکنون 213 نفر در استان به کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد 27 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
شکیبا گفت: در خصوص پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر ویروس کرونا طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به تصویب رسیده که همزمان با سراسر کشور در استان کرمانشاه هم اجرایی شده است.
وی بیان کرد: بر اساس این طرح محدودیت‌هایی در بحث تردد و تجمع مردم اعمال شده و امیدواریم با اجرای این طرح بتوانیم تا حد زیادی از شیوع بیماری کرونا پیشگیری کنیم.
انتهای پیام/832/ش