سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت مبتلایان کروناویروس در شاهرود و میامی

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 09 فروردین 1399 - 15:59
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از شناسایی 10 بیمار کرونایی جدید در این شهرستان خبر داد .
دانشگاه،شاهرود،شهرستان،خبر،پزشكي،نفر

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از شناسایی 10 بیمار کرونایی جدید در این شهرستان خبر داد .
دکتر رضا چمن با اعلام این خبر اظهار کرد: در حال حاضر تعداد مبتلایان قطعی کروناویروس در دو شهرستان تحت پوشش این دانشگاه به 350 نفر رسیده است.
وی از بهبودی 79 درصدی مبتلایان در این شهرستان خبر داد و افزود: تاکنون 276 نفر از 350 فرد مبتلای قطعی در شاهرود بهبودی یافته و ترخیص یا به نقاهت‌گاه منتقل شدند.
وی با تقدیر از رسانه‌های استان در همکاری با این دانشگاه خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که رزسانه‌های استان همچنان به همین شکل بی حاشیه، علمی، مسئولانه، هوشمندانه و خیرخواهانه به اطلاع‌رزسانی ادامه دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از غربالگری 195 هزار نفر در دو شهرستان شاهرود و میامی خبر داد و گفت: عملکرد این دانشگاه در طرح بسیج ملی مقابله با کرونا مناسب بوده و تا کنون 74 درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه پزشکی شاهرود غربال شده اند .
وی ادامه داد: همچنین 82 درصد افرادی که اطلاعات سامانه خود ارزیابی (salamat.gov.ir)را تکمیل کرده‌اند توسط مراقبین سلامت تحت پیگیری فعال قرار گرفته اند.
انتهای پیام