خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در خوزستان شناسایی شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 فروردین 1399 - 15:16
اهواز- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با تأکید بر بهبودی ۳۷۹ بیمار کرونایی در استان گفت: در شبانه‌روز گذشته، ۲۱ مورد جدید ابتلای به ویروس کرونا در خوزستان شناسایی و ثبت شده است.
ويروس،كرونا،احسان،اهواز،پور،اخبار،منابع،استان

به گزارش خبرگزاری مهر، علی احسان پور بعدازظهر شنبه با تأکید بر پیگیری اخبار از منابع موثق توسط مردم در خصوص جزئیات این خبر بیان داشت: از مردم عزیز خواهش می‌شود که اخبار را فقط از منابع معتبر پیگیری کند و با خودداری از انتشار اخبار با منابع غیر موثق مجموعه‌های مسئول را در کنترل این بحران همراهی کرده و در ایجاد آرامش روانی برای همدیگر سهیم باشند.
وی به جدیدترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: در شبانه‌روز گذشته، ۲۱ مورد جدید ابتلای به ویروس کرونا در استان شناسایی و ثبت شده است.
احسان پور ادامه داد: این موارد یاد شده به تفکیک در اهواز ۶ مورد، شهرستان‌های آبادان، خرمشهر، دزفول، شوش، شوشتر و ماهشهر هر کدام ۲ مورد، شهرستان‌های باوی، باغملک و اندیمشک هر کدام یک مورد بوده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به ۱ مورد فوت در ۲۴ ساعت گذشته در دزفول اشاره کرد و افزود: با احتساب این مورد تاکنون ۷۵ نفر از هم استانی‌های ما جان خود را از دست دادند.
دکتر احسان پور در رابطه بهبودیافتگان این بیماری ابراز خشنودی کرد و گفت: تاکنون ۳۷۹ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در خوزستان پس از بستری و دریافت خدمات درمانی بهبود یافته‌اند و از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان بیان کرد: در حال حاضر ۱۷۷ بیمار مبتلا به این ویروس در بیمارستان‌های معین استان تحت درمان هستند.