خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرار برخی مدیران کهگیلویه از مشکلات به بهانه کمبود اعتبار

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1397 - 14:21
معاون فرماندار شهرستان کهگیلویه گفت: برخی مدیران به دلیل کمبود اعتبار از مشکلات فرار می‌کنند.
مشكلات،خنجري،كهگيلويه،فرماندار،پاسخگوي

معاون فرماندار شهرستان کهگیلویه گفت: برخی مدیران به دلیل کمبود اعتبار از مشکلات فرار می‌کنند.
به گزارش خبرنگار ایسنا، ابراهیم خنجری در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر در دهدشت با توجه به کم‌کاری برخی ادارات نسبت به کارهای محوله آن نهاد اظهار کرد: چرا این همه واهمه دارید؛ جاهایی که امکانات و اعتبار نیست چرا برای رسانه‌ها شفاف‌سازی نمی‌کنید که اطلاع رسانی شود مشکلات و کمبودها باید مطرح شوند.
معاون فرماندار کهگیلویه خاطرنشان کرد: خدمات دولت خدمات نظام است و دولت باید پاسخگوی نظام باشد و ما هم به عنوان مسئولان پاسخگوی مردم باشیم.
خنجری عنوان کرد: هیچ ایرادی ندارد که مشکلات رسانه ای شود؛ نباید از حداقل‌ها بگذریم و باید با مردم صادق بود.
وی خواستار همکاری همه دستگاه‌های خدمات رسان جهت خدمات رسانی به مسافران نوروزی شد و اضافه کرد: باید جهت شناسایی ظرفیت‌های شهرستان از هیچ تلاشی دریغ نورزیم.
انتهای پیام