خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسمومیت ۲۶ نفر در اثر مصرف الکل در آذربایجان غربی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 09 فروردین 1399 - 13:47
رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: تاکنون ۲۶نفر در استان به علت سوء مصرف الکل دچار مسمومیت شده اند.
الكل،مصرف،استان،پزشكي،مسموميت

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: تاکنون ۲۶نفر در استان به علت سوء مصرف الکل دچار مسمومیت شده اند.
دکتر باقر بهرامی در گفت وگو با ایسنا بااشاره به شمار مسمومین ناشی از مصرف الکل در استان افزود: از ۲۰اسفند سال ۹۸تا به امروز، ۸ فروردین، ۲۶ نفر در استان به علت سو مصرف الکل دچار مسمومیت شده اند.
وی با بیان اینکه از این تعداد متاسفانه ۵نفر فوت شده اند، تصریح کرد: از لحاظ جنسیتی ۳نفر زن و مابقی مرد هستند.
بهرامی با اشاره به اینکه در بین مسموم شدگان ناشی از مصرف الکل، کودک و نوجوان نیز وجود دارد، اظهار کرد: ارومیه با ۱۱ مسمومیت بیشترین آمار را در استان دارد.
رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه همزمان با شیوع کرونا متاسفانه شاهد افزایش شایعات مبنی براینکه مصرف الکل باعث جلوگیری از ابتلا به کرونا می شود، شده است، خاطر نشان کرد: این ذهنیت کاملا اشتباه بوده و مردم استان با توجه به این شایعات جان خود را به خطر نیندازند.
انتهای پیام