سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سی‌ان‌ان: بیش از 500 نفر از نیروهای پلیس در نیویورک به کرونا مبتلا شده‌اند

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 08 فروردین 1399 - 20:39
یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه از ابتلای بیش از 500 نفر از نیروهای پلیس نیویورک به ویروس کرونا (بیماری کووید-19) خبر داد.
مبتلايان،نيويورك،نفر،كرونا،پليس،آمار

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری سی‌ان‌ان روز جمعه به نقل از یک مقام ارشد اداره پلیس نیویورک گزارش داد 512 نفر از نیروهای پلیس نیویورک به بیماری کووید-19 مبتلا شده‌اند.
به گفته این مقام ارشد پلیس نیویورک، 442 نفر از مبتلایان را کارکنان نظامی تشکیل می‌دهند و مابقی آنها کارکنان غیرنظامی و دفتری هستند.
بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی این مقام ارشد پلیس نیویورک که سی‌ان‌ان از افشای نامش خودداری کرده است، از شامگاه پنج‌شنبه به وقت محلی تاکنون (صبح روز جمعه به وقت محلی) 161 نفر به آمار مبتلایان به کرونا در بین نیروهای پلیس نیویورک افزوده شده است.
منابع دولتی آمریکا شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را بیش از 86 هزار نفر اعلام کرده‌اند که حدود 40 هزار نفر از مبتلایان ساکن ایالت نیویورک هستند.
آمریکا اکنون بیشترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا (بیماری کووید-19) در جهان را داراست.
آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور پنج‌شنبه شب از آمار کشورهای چین و ایتالیا عبور کرد.
تاکنون بیش از 1320 نفر در آمریکا جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.
انتهای پیام/.