خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد به 108 نفر رسید

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 08 فروردین 1399 - 17:57
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تازه ترین آمار مبتلا به کرونا ویروس را در هشتمین روز از فروردین ماه 99 اعلام کرد.
كرونا،مبتلا،بيمارستان،شناسايي،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، پرویز یزدان‌پناه عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 8 مورد جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی شده است، اظهار داشت: تاکنون 108 بیمار مبتلا به کرونا در کاستان شناسایی شده و تحت درمان قرار گرفته‌اند.
وی با بیان اینکه شمار قربانیان کرونا ویروس کهگیلویه و بویراحمد تا به این لحظه 6 فوتی اعلام شده است، عنوان کرد: تعداد فوتی‌های ثبت شده به دلیل کرونا در استان 6 مورد بوده است.
یزدان‌پناه با بیان اینکه برخی از بیماران کرونایی بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص یافته‌اند، ابراز کرد: برخی نیز همچنان در بیمارستان بستری هستند و برخی در منزل قرنطینه هستند و دارو دریافت می‌کنند.
وی ادامه داد: انتظار می‌رود مردم برای آگاهی از وضعیت سلامت خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کرده و در صورت داشتن هر گونه سوال با سامانه 4030 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/ش