واحدهای پرجمعیت تولیدی البرز مکلف به رعایت پروتکلهای بهداشتی شدند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز، گفت: تمام پروتکلهای بهداشتی در در کارخانههای مواد غذایی برای پیشگیری از ابتلای به کرونا ویروس رعایت شده و در صورتی که این واحدها نکات بهداشتی را رعایت نکنند تعطیل میشوند.

جهانگیر شاهمرادی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرج، با اشاره به لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی در واحدهای صنعتی با جمعیت زیاد کارگری، اظهار داشت: خط تولید یکی این واحدها که در فضای مجازی در مورد آن مطالبی مطرح شده اتوماتیک است.
وی با بیان اینکه تمام واحدها تولیدی استان را برای تامین نیازهای مردم در این شرایط آماده کرده ایم که مردم مشکلی در تهیه اقلام مورد نیاز مصرفی خود نداشته باشند، افزود: کارگران این مجموعه با فواصل زیاد با هم در حال کار هستند و در داخل خط تولید کارگران با هم ارتباط نزدیک ندارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز با بیان اینکه از ابتدای ورودی این واحد تولید ماسک و ضدعفونی کننده در اختیار کارگران قرار میگیرد و پروتکلهای بهداشتی به صورت کامل رعایت میشود،بیان کرد: در فرم خود اظهاری که هر روز از کارگران گرفته می شود حتی اگر اعضای خانواده این کارگران هم مشکوک به ابتلا به کرونا باشند اجازه حضور این افراد در محیط کار داده نمیشود،عنوان کرد: در حال حاضر مدیر کل کار استان البرز هم برای بازدید از این واحد عازم این واحد میشود و کل کارخانههای پرجمعیت و مواد غذایی توسط مدیر کل کار که مسئول نظارت بر پروتکلهای بهداشتی است رصد و بازدید میشود.
شاهمرادی با بیان اینکه اگر واحدی پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکند قطعا نسبت به تعطیلی آن اقدام می کنیم،ادامه داد: مجموعه اقتصادی استان تمام تلاش خود را برای تامین اقلام مورد نیاز مردم انجام میدهد و در حال حاضر هیچ مشکلی در تامین اقلام مورد نیاز مردم در استان البرز نیست.
انتهای پیام/ش