خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مناجات شعبانیه با نوای مداحان سرشناس

فارس | برگزیده، فرهنگی و هنری | جمعه، 08 فروردین 1399 - 13:32
یکی از اعمال سفارش شده در ماه شعبان قرائت مناجات شعبانیه است که امام خمینی(ره) در این باره فرمودند: «این دعای شعبان، مناجات شعبان، مناجات همه ائمه است و در این مسائل بسیار هست، معارف بسیار هست.»
مناجات،شعبان،ائمه،امام،ماه

یکی از اعمال سفارش شده در ماه شعبان قرائت مناجات شعبانیه است که امام خمینی(ره) در این باره فرمودند: «این دعای شعبان، مناجات شعبان، مناجات همه ائمه است و در این مسائل بسیار هست، معارف بسیار هست.»
به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، یکی از اعمال سفارش شده در ماه شعبان قرائت مناجات شعبانیه است که امام خمینی(ره) در این باره فرمودند: «مناجاتی که در ماه شعبان هست و من در نظر ندارم که در هیچ یک از ادعیه گفته شده باشد که ادعیه مال همه ائمه است.
این دعای شعبان، مناجات شعبان، مناجات همه ائمه است و در این، مسائل بسیار هست، معارف بسیار هست.» (صحیفه امام، جلد ۲۱، صفحه ۲)
براساس این گزارش، در ادامه صوت این مناجات بانوای ۷ مداح سرشناس کشور را می‌توانید بشنوید:
منصور ارضی
محمود کریمی
مرتضی طاهری
مهدی سماواتی
محمدرضا طاهری
میثم مطیعی
سیدمهدی میرداماد
انتهای پیام/