خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام پیشین آمریکایی: کشور‌ها از بیم آمریکا نمی‌توانند به ایران کمک بشردوستانه کنند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 08 فروردین 1399 - 03:56
یک مقام پیشین آمریکایی از ترس سایر کشور‌ها برای کمک بشردوستانه به ایران به دلیل تحریم‌های واشنگتن خبر داد.
ايران،آمريكا،بشردوستانه،تحريم،ارسال،مقامات

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ان پی آر، یک مقام پیشین آمریکایی از ترس سایر کشور‌ها برای کمک بشردوستانه به ایران خبر داد.
بر این اساس، مارا کارلین، مقام سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در این باره گفت: علی رغم اینکه مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا تاکید کرده ارسال کالا‌های بشر دوستانه به ایران از تحریم‌ها معاف است، اما سایر کشور‌ها می‌ترسند که به این کشور کمک کنند.
وی افزود: این کشور‌ها نگران آن هستند که در صورت تبادل مالی و ارسال کالا‌های بشردوستانه به ایران از سوی دولت ترامپ تحریم شوند.
پیشتر مقامات آمریکایی مدعی شده بودند تحریم‌های ظالمانه این کشور علیه تهران شامل کالا‌های بشردوستانه و دارو نمی‌شود، اما بسیاری از تحلیلگران بین المللی تاکید دارند تحریم سیستم بانکی و نیز ترساندن کشور‌های دیگر از تحریم‌های سخت وزارت خزانه داری آمریکا، عملاً راه را برای ارسال چنین کمک‌هایی به ایران بسته است.
بسیاری از رهبران جهان از آمریکا خواسته اند به دلیل شیوع ویروس کرونا تحریم های ایران را تسهیل کند، درخواستی که از سوی مقامات کاخ سفید به شدت رد شده است.
انتهای پیام/