خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غربالگری ۲۲۳ هزار نفر توسط جمعیت هلال‌احمر استان سمنان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 فروردین 1399 - 19:39
سمنان – مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سمنان با اشاره به اجرای طرح کنترل و پایش ورودی شهرهای استان گفت: ۲۲۳ هزار نفر توسط این جمعیت غربالگری شدند.
نفر،كرونا،جمعيت،استان،طرح

به گزارش خبرنگار مهر، مظفر محمدخانی عصر پنجشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا به میزبانی استانداری سمنان از اجرای طرح پایش و کنترل ورودی شهرهای استان خبر داد و اظهار داشت: ۲۲۳ هزار و ۹۵۵ نفر تا ششم فروردین در خصوص کرونا توسط اعضای داوطلب جمعیت هلال‌احمر مورد پایش سلامت و غربالگری قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه افراد تب‌دار شناخته‌شده در این پایش‌ها ۲۵۱ نفر بودند، افزود: این افراد به مراکز درمانی ارجاع داده شدند و به‌سرعت تحت نظر پزشکان خدمات درمانی دریافت کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان بابیان اینکه نیروی انسانی حاضر در اجرای این طرح ۲۳۱ نفر کارکنان و یک هزار و ۱۱۱ نفر امدادگر داوطلب بوده است، یادآور شد: طرح ملی غربالگری بیماری کرونا توسط جمعیت هلال‌احمر استان از ۱۰ اسفند ۹۸ آغازشده و همچنان تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.