خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲ درصدی کشته‌های حوادث رانندگی در سال ۹۷

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 05 اسفند 1397 - 12:51
جانشین فرمانده ناجا گفت: از ابتدای سال شاهد افزایش ۲ درصدی کشته‌های حوادث رانندگی هستیم.
تصادفات،رانندگي،خبرنگاران،باشگاه،پليس

سردار سلیمانی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد:
به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سلیمانی جانشین فرمانده ناجا در حاشیه همایش ملی پلیس و عدالت ترمیمی و پیشگیری از وقوع جرم و در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با افزایش تصادفات رانندگی طی یک سال گذشته اظهار کرد: در سال ۸۹ تعداد کشته‌های تصادفات رانندگی حدود ۲۸ هزار نفر بود که طی ۱۰ سال تلاش شبانه روزی به تعداد ۱۶ هزار کشته در سال ۹۶ رسیدیم و با همکاری تمامی دستگاه‌ها توانستیم حدود ۱۲ درصد کشته‌های تصادفات را کاهش دهیم.
بیشتر بخوانید؛ پلیس از مجازات افراد خوشحال نمی‌شود/ ۷۵ درصد مراجعه به کلانتری‌ها به صلح ختم می‌شود
وی افزود: از سال گذشته ما در پلیس به مراجع ذی‌ربط هشدار دادیم و نامه نگاری کردیم و گفتیم که ظرفیت‌های موجود کفاف لازم برای کاهش تصادفات و کشته‌های حوادث رانندگی را نمی‌دهد.
وی افزود: از ابتدای سال شاهد افزایش ۲ درصدی کشته‌های حوادث رانندگی هستیم.
در حال تکمیل...