خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقویت پیوند ملت‌های ایران و چین با کمپین «دل به دل راه دارد»

ایسنا | سیاسی | پنجشنبه، 07 فروردین 1399 - 18:13
در راستای همکاری در مبارزه با کرونا کمپینی بین ایران و چین ایجاد شد.
چين،ايران،كشور،كرونا،مصلحت،تشخيص،مجمع،همكاري

در راستای همکاری در مبارزه با کرونا کمپینی بین ایران و چین ایجاد شد.
به گزارش ایسنا، در پی پیام تشکر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از ارسال کمک های دارویی چین، رسانه های چینی و تلویزیون ملی این کشور با استقبال از همکاری میان دو کشور، از راه اندازی کمپین «دل به دل راه دارد» در راستای گسترش همکاری های دو کشور در مبارزه با کرونا خبر دادند.
همچنین محمد ابراهیم مداحی، معاون امور بین الملل مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تشکر از مقامات چینی و مسئولان سفارتخانه های ایران و چین در پکن و تهران، نسبت به شکست بیماری کرونا با تبادل تجربه میان کادرهای پزشکی در دو کشور و گسترش همکاری‌های ایران و چین بویژه در بخش های تحقیقاتی، موجب سرعت بخشی در کشف و بهبود روش های درمانی بیماری کووید ۱۹ اظهار امیدواری کرد.
اخیرا پس از رایزنی و مکاتبه دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و سونگ تائو، وزیر بین المللی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین، محموله کمک های نوع دوستانه چین تحویل سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن شد.
چین از جمله کشورهایی است که همواره لغو تحریم های ظالمانه علیه ایران را خواستار شده است و این تحریم ها را در زمینه اقلام پزشکی غیر انسانی می داند.
انتهای پیام