خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد با مفسدان اقتصادی به جهش تولید کمک می‌کند

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 07 فروردین 1399 - 15:28
رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: برخورد با مفسدان اقتصادی، مبارزه با قاچاق کالا و حمایت قضایی از تولیدکنندگان می‌تواند به تحقق شعار جهش تولید کمک بسزایی ‌کند.
توليد،اردبيل،استان،اقلام،بهداشتي،برخورد،جهش،اقتصادي،جامعه،مفسدان

ناصر عتباتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: مقام معظم رهبری سال جدید را با عنوان سال جهش تولید نامگذاری کرده‌اند که باید همه برای تحقق شعار جهش تولید تلاش کنیم.
وی برخورد با مفسدان اقتصادی را در جهش تولید موثر عنوان کرد و افزود: برخورد با مفسدان اقتصادی، مبارزه با قاچاق کالا و حمایت قضایی از تولیدکنندگان می‌تواند به تحقق شعار جهش تولید کمک بسزایی ‌کند.
عتباتی با اشاره به حل مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی تصریح کرد: حل مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی باید در دستور کار مسئولان مربوطه قرار گیرد و همچنین بانک‌های عامل نیز پای کار آمده و برای چرخه تولید کارخانه‌های صنعتی استان کمک کنند.
با محتکران و گران‌فروشان اقلام بهداشتی برخورد جدی می‌شود
رئیس کل دادگستری استان اردبیل از خودکفایی استان اردبیل در تولید اقلام بهداشتی خبر داد و افزود: در حال حاضر استان اردبیل در تولید اقلام بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضدعفونی کننده خودکفا شده است به طوری که روزانه 100 هزار ماسک تولید در خط‌های تولید به بهره‌برداری می‌رسد.
وی کادر درمانی بیمارستان‌ها دا مدافعان سلامت جامعه دانست و اظهار کرد: برای حفاظت از جان و سلامتی مردم و رزمندگان و مدافعان سلامت جامعه بدون هرگونه مشکلی باید تولید اقلام بهداشتی تداوم یابد.
عتباتی ادامه داد: به منظور ایجاد بستر سالم اقتصادی و توزیعی در سطح جامعه با هرگونه احتکار و گرانفروشی مواد ضدعفونی کننده و اقلام بهداشتی برخورد جدی قانونی خواهد شد.
به برهم زنندگان نظم اقتصادی و اجتماعی جامعه هشدار می‌دهیم
رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: در راستای پیشگیری از شیوع بیماری ویروسی کرونا در تمامی تفرجگاه‌ها و اماکن تفریحی سطح استان اردبیل محدودیت‌هایی اعمال شده است.
وی تصریح کرد: با معدود افرادی که قانون را زیر پا بگذارند به حقوق دیگران تعدی و جان هموطنان را مورد تهدید قرار دهند و برای مردم دردسرساز باشند برخورد قضایی می‌شود.
انتهای پیام/146/ش