خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعطیلی بیش از ۲ هزار واحد صنفی به منظور پیشگیری از گسترش کوید ۱۹ در پایتخت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 07 فروردین 1399 - 12:16
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران از تعطیلی بیش از دو هزار واحد صنفی در بازارهای پایتخت و در دو روز گذشته خبر داد.
صنفي،تعزيرات،گشت،بيماري،ايزدي،مالكان،تعطيلي،تعطيل،فعاليت،كشو ...

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
حسین ایزدی رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: طی دو روز گذشته با انجام گشت مشترک تعزیرات به همراه پلیس اماکن فاتب، اتحادیه‌ها و اصناف؛ پس از اعلام اخطار به مالکان واحد‌های صنفی در بازار‌های پایتخت، بیش از دو هزار واحد صنفی تعطیل شد.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۹ درصد مالکان واحد‌های صنفی با ما همکاری داشتند، افزود: متاسفانه برای برخی‌ها عادت شده که برای انجام وظیفه‌شان در محل‌های کسب و کار حضور پیدا کنیم!
این چه کاری است؟
ایزدی تصریح کرد: برخی از کسبه‌ها پس از دریافت اخطار مبنی بر تعطیلی واحد‌های صنفی خود، از انجام این کار ممانعت می‌کردند و در جواب ماموران گشت تعزیرات ادعا می‌کردند که ما چک داریم و باید برای صفر کردن قسط‌های خود کار کنیم.
وی با اشاره به فعالیت بانک‌ها و در پی آن فعالیت بازار، گفت: یکی از اقدامات برای ریشه کن شدن این بیماری این است که باید هر چه زودتر بانک‌ها تعطیل شوند، فرد بازاری با وجود بدهی، پرداخت حق الزحمه کارگران و اجاره بها و سایر هزینه‌هایش چگونه واحد صنفی خود را تعطیل کند؟
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران با بیان اینکه یکی از معضلات ما فعالیت بانک‌ها در این روز‌های کشور است، اظهار کرد: بهتر است برای پیشگیری از شیوع بیماری کوید ۱۹ در کشور به مدت قابل توجهی از انجام فعالیت‌های اقتصادی کاسته شود و اولین اقدام تعطیلی بانک‌ها در دستور کار قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه ما در سازمان تعزیرات مقام رسیدگی کننده و وظیفه دادرسی به پرونده‌ها را داریم، گفت: در این ایام از نظر اجتماعی سعی کردیم با حداقل صلاحیت‌هایی که برای خود تعیین کردیم، به موضوع کوید ۱۹ ورود کردیم و در اجرای ماده‌های ۱۷، ۶۸ و بند (ه) و تبصره یک ماده ۲۸ قانون نظام صنفی با همکاری پلیس امکان، اتحادیه‌ها و اصناف برای تعطیلی واحد‌های صنفی بازار اقدام کردیم.
به گفته ایزدی با توجه به فراگیر شدن کوید ۱۹ در کشور، دادستانی می‌تواند براساس قانون درباره گسترش شیوع این بیماری، بنابه دلیل دفاع از حریم بهداشت عمومی به عنوان مدعی العموم به موضوع ورود کند.
وی با بیان اینکه با عزم راسخ و همبستگی ملی می‌توانیم بر این بیماری غلبه کنیم، خطاب به مالکان واحد‌های صنفی و کسبه‌ها گفت: با کمک یک‌دیگر برای چندین هفته کسب و کار را رها کنید تا شهروندان با حضور در بازار‌ها جانشان به خطر نیفتد.
انتهای پیام/