خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت ۲۰ میلیارد ریالی سیل در شهرستان گناباد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 فروردین 1399 - 10:05
گناباد - فرماندار گناباد گفت: بارش باران در چند روز گذشته و وقوع سیل در بخش مرکزی این شهرستان، ۲۰ میلیارد ریال خسارت برجایی گذاشت.
سيل،وقوع،گناباد

حامد قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: وقوع سیل در منطقه پسکلوت بخش مرکزی شهرستان گناباد موجب آسیب رسیدن به قنوات، کانال‌های انتقال آب، مزارع، بندسارها و … شد.
فرماندار گناباد مجموع خسارات وارده به بخش کشاورزی را ۱۵ میلیارد ریال عنوان و اظهار کرد: علاوه بر این، وقوع سیل، بخشی از ابنیه فنی، پل‌ها و راه‌ها را در حدفاصل روستای گیسور تا چاه میغانی و گیسور به سمت رحمت‌آباد تخریب کرد که خسارت وارد شده در این بخش پنج میلیارد ریال برآورد می‌شود.
یادآور می‌شود، بارش ۴۰ میلیمتری باران در طی چند روز گذشته باعث وقوع سیل در این منطقه شد.