خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی معابر با همکاری سپاه ناحیه جماران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 06 فروردین 1399 - 22:07
موسوی گفت: اقلام بهداشتی و ضد عفونی معابر از سوی شهرداری منطقه ۱ با کمک سپاه ناحیه جماران در حال انجام است.
شهرداري،كرونا،منطقه،تهران،ويروس،مقابله،عفوني،شيوع

شهردار منطقه ۱ تهران مطرح کرد؛
حمید موسوی شهردار منطقه ۱ شهرداری تهران در گفت‎وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح آخرین اقدام های انجام شده برای مقابله با ویروس کرونا گفت: شهرداری تهران وظیفه خود می‌داند برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در چهارچوب سیاست‌های کلی برای مقابله با این بیماری اقدام و خدمت رسانی کند و باید گفت با شیوع ویروس کرونا شهرداری تهران اقدام‌های خوبی را انجام داد که از جمله آن می‌توان به ضد عفونی معابر پر تردد، ایستگاه تاکسی، اتوبوس، مترو اشاره کرد.
شهردار منطقه ۱ تهران افزود: شهرداری منطقه ۱ از ابتدای شیوع ویروس کرونا ضد عفونی تمام معابر و مکان‌های عمومی منطقه از جمله سینما و بوستان ها، مرتکز فرهنگی، مدارس را در دستور کار خود قرار داد.
بیشتر بخوانید: سنت های پایانی سال را به منظور قطع زنجیره کرونا برگزار نکنیم
موسوی ادامه داد: با توجه به اینکه شهرداری مناطق از جمله نهاد‌هایی هستند که بیشتر ارتباط را با شهروندان دارند طرح تهیه اقلام بهداشتی مانند ماسک و دستکش شهرداری منطقه یکی از پیشگامان بود و با همکاری با سپاه ناحیه جماران به توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی معابر اقدام کردیم.
او بیان کرد: در محدوده منطقه ۱ تهران بیمارستان مسیح دانشوری به عنوان یکی از قطب‌های درمان بیماران کرونایی واقع شده است و امیدواریم در کنار فعالیت‌هایی که پزشکان انجام می‌دهند نیرو‌های شهرداری نیز بتوانند در مسیر ریشه کنی ویروس کرونا اقدام‌های موثری را انجم دهند و می‌توان این اطمینان را داد که شهرداری تهران تمام نیروی خود را برای مقابله با ویروس کرونا به کار خواهد گرفت.
انتهای پیام/