خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توئیت سفیر ایران در سوئد درباره ادعای آمریکایی‌ها برای کمک به ایران

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | چهارشنبه، 06 فروردین 1399 - 15:00
سفیر ایران در استکهلم درباره ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر کمک به ایران به منظور مقابله با کرونا عنوان کرد: از دستی که خنجر در سینه‌‌ات فرو می‌‌کند، دستمال قبول نمی‌کنند.
ايران،كمك،آمريكا،نيت،ادعاي،كرونا،خنجر،استكهلم،دستمال،گفته_بود

سفیر ایران در استکهلم درباره ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر کمک به ایران به منظور مقابله با کرونا عنوان کرد: از دستی که خنجر در سینه‌‌ات فرو می‌‌کند، دستمال قبول نمی‌کنند.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «احمد معصومی‌فر» سفیر جمهوری اسلامی ایران در استکهلم امروز (چهارشنبه) در صفحه توئیترش درباره ادعای آمریکایی‌ها برای کمک به ایران نوشت: «از دستی که خنجر در سینه‌ات فرو می‌‌کند، دستمال قبول نمی‌کنند.»
وی افزود: «کاملا روشن است که پیشنهاد کمک آمریکا به ایران، در راستای تحریف اذهان عمومی برای هدف قرار دادن توانایی ایران در تامین اقلام پزشکی برای مقابله با کرونا است.
از دکتر فائوچی (آنتونی فائوچی رئیس مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا) پرسیده شود که چقدر آمریکا برای حفاظت از جان انسان‌ها اهمیت قائل است.»
گفتنی است، فائوچی سوم فروردین در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.بی.اس آمریکا گفته بود که سیستم درمانی آمریکا اکنون با کمبود دارو و وسایل پزشکی مواجه بوده و این منابع به سرعت در حال تمام شدن است.
سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه ایران ۱۲ اسفند ماه در نشستی خبری از طریق ویدیو کنفرانس درباره ادعای مایک پامپئو مبنی بر آمادگی این کشور برای کمک به ایران گفته بود: ما در نیت آمریکایی‌ها همواره شک داشتیم و داریم و اگر قصد و نیت خیر داشتند، قبل از اینکه موضوع را رسانه‌ای کرده و در بوق و کرنا کنند که آمادگی دارند به ایران کمک کنند آن را رسانه‌ای نمی‌کردند و دنبال اهداف تبلیغاتی نبودند.
ما مواضع آمریکایی‌ها را رصد می‌کنیم.
وی افزود:از آنجایی که در حسن نیت آمریکایی‌ها شک داریم و در موارد گذشته دیدیم علیرغم سر و صداهایشان اقدامی را از پیش نبردند، خیلی نه روی کمک‌ها حساب می‌کنیم و نه آماده پذیرش کمک‌های لفظی هستیم.
انتهای پیام/