سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست نخست وزیران همسود در «تاشکند» برگزار می‌شود

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | چهارشنبه، 06 فروردین 1399 - 13:55
نشست نخست وزیران جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در تاریخ تعیین شده برگزار می‌گردد.
كشورهاي،جامعه،مستقل،المنافع،تاشكند،1993،1382،گرجستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند،«سرگئی لبداف» رئیس کمیته اجرایی جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع گفت: از برگزاری نشست این سازمان در زمان مقرر خبر داد.
وی گفت: نشست نخست وزیران جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع طبق برنامه در تاریخ 29 می سال جاری در شهر تاشکند برگزار خواهد شد و تاکنون تصمیمی بر تاخیر این نشست گرفته نشده است.
لبداف افزود: همچنین کمیته اجرایی و دیگر ساختارهای همسود به تمهیدات خود برای برگزاری این مراسم ادامه خواهند داد.
جامعه کشورهای مستقل مشترک المنافع پس از فروپاشی شوروی سابق شکل گرفت.
بیانیه تاسیس این اتحادیه در 21 دسامبر 1991 (20 آذر 1380) در شهر «آلماتی» توسط رهبران آذربایجان، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و اوکراین امضا شد.
عضویت گرجستان در این اتحادیه به دنبال تصمیم رسمی روسای جمهور کشورهای عضو در 3 دسامبر 1993 (12 آذر 1382) و به دنبال درخواست «ادوارد شواردنادزه» رئیس جمهور گرجستان در 8 اکتبر 1993 (16 مهر1382) صورت گرفت.
بیش از 70 درصد بودجه جامعه مشترک المنافع توسط روسیه پرداخت می‌شود.
انتهای پیام/.