خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 29 مهر 1400
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

خوشرنگ اما خطرناك

انتخاب | چند‌رسانه‌ای | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 23:02
همه ما از خطرات و عوارض رنگ‌های غیر مجاز كمابیش اطلاع داریم و به خصوص كودكان را از مصرف مواد غذایی كه رنگ‌های متنوعی در ساخت آنها استفاده شده منع می‌كنیم.
قبيل،چك،خوراكي،برچسب،سس،آلاي،كارامل،قزل،مجاز،رنگ،مصرف

خلاصه خبر

2 ـ سس بالزامیك: اغلب در تولید این محصول از رنگ كارامل استفاده می‌شود كه یك رنگ مجاز است، اما گاهی برخی تولیدكنندگان برای افزایش شدت رنگ قهوه‌ای از رنگ‌های سنتزی استفاده می‌كنند.
متاسفانه در كشور ما دسترسی به آرد غلات تیره محدود است و بیشتر از رنگ‌های خوراكی نظیر كارامل برای ایجاد رنگ قهوه‌ای استفاده می‌شود.
4 ـ سس‌ها و پوشش‌های سالاد: انواع كچاپ‌ها، سس فرانسوی و...
7 ـ ماهی قزل آلای پرورشی: قزل آلای وحشی به دلیل تغذیه از گیاهان دریایی، رنگ نارنجی متمایل به قرمز دارند.
گاهی پرورش‌دهندگان قزل آلا از رنگ‌های خوراكی در غذای ماهی‌ها استفاده می‌كنندتا رنگ گوشتشان را تغییر دهند.