خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ نفر از عاملان سرقت‌های مسلحانه در جنوب شرق کشور دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 فروردین 1399 - 09:26
زاهدان- فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: ۶ نفر از عاملان سرقت‌های مسلحانه و به عنف با تلاش شبانه‌روزی پلیس در جنوب شرق کشور دستگیر و ۱۹ فقره سرقت نیز کشف شد.
سرقت،فقره،عنف،مسلحانه،همراه،متهمان،كشف،بلوچستان،سيستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمد قنبری اظهار داشت: پلیس آگاهی با همکاری دیگر رده‌های عملیاتی سیستان و بلوچستان در بررسی پرونده‌های سرقت‌های به عنف و مسلحانه، طی یک هفته گذشته ۶ نفر از عاملان این سرقت‌ها را شناسایی کردند.
وی افزود: مأموران انتظامی در شهرستان‌های زاهدان، ایرانشهر و خاش با هماهنگی‌های قضائی در عملیات‌های مقتدرانه این افراد سابقه‌دار را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: در این رابطه علاوه بر کشف سه دستگاه خودروی مسروقه در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۶ دستگاه تلفن همراه ،۱۵ رأس گوسفند و مقادیری وجه نقد سرقت شده کشف شد.
وی تصریح کرد: همچنین سه قبضه کلت کمری به همراه سه تیغه خشاب، یک قبضه مینی کلاش به همراه ۲۵ فشنگ جنگی از متهمان کشف شد.
سردار قنبری بیان کرد: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده به یک فقره سرقت مسلحانه خودرو، یک فقره سرقت مسلحانه موتورسیکلت و سه فقره سرقت مسلحانه تلفن همراه، یک فقره سرقت به عنف منزل، یک فقره سرقت به موتور سیکلت، یک فقره سرقت به عنف احشام، ۹ فقره سرقت به عنف تلفن همراه ،۲ فقره سرقت به عنف وجه نقد و کیف پول اعتراف کرده‌اند.
وی با اشاره به ادامه تحقیقات از متهمان برای کشف دیگر جرایم احتمالی تصریح کرد: پلیس سیستان و بلوچستان بر تداوم اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی به‌ویژه در برخورد با جرایم خشن و سرقت‌های مسلحانه برای افزایش رفاه اجتماعی شهروندان با حداکثر توان خود ادامه خواهد داد و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.