خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا در یک شبانه روز ۷۴۳ قربانی در ایتالیا گرفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 05 فروردین 1399 - 23:41
بنا به اعلام مقامات ایتالیا، شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در این کشور به ۷۰ هزار نفر نزدیک می‌شود.
كرونا،نفر،ويروس،ابتلا،ايتاليا

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، بنا به اعلام مقامات ایتالیا، با ثبت ۷۴۳ مورد جدید مرگ، شمار تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۶ هزار و ۸۲۰ نفر رسید.
تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در کشور بحران زده ایتالیا به ۶۹ هزار و ۱۷۶ نفر رسید که در مقایسه با رقم ۶۳ هزار و ۹۲۷ نفر روز گذشته، افزایش ۸.۲ درصدی نشان می‌دهد.
از مجموع کل مبتلایان به ویروس کرونا، ۸ هزار و ۳۲۶ نفر تا روز سه شنبه بهبود یافته اند.
وضعیت در شهر لمباردی در شمال ایتالیا با ۳۰ هزار و ۷۰۳ مورد جدید ابتلا به ویروس کووید-۱۹ همچنان بحرانی است.
تاکنون ۴ هزار و ۱۷۸ نفر در این شهر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
روز گذشته تعداد کل مبتلایان به کرونا در شهر لمباردی ۲۸ هزار و ۷۶۱ نفر و کل مرگ و میر بیماران نیز ۳ هزار و ۷۷۶ تن گزارش شد.
ایتالیا با داشتن بالاترین آمار ابتلا و مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در دنیا بعد از چین با بحرانی بی سابقه دست و پنجه نرم می‌کند.
انتهای پیام/