خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار کهگیلویه و بویراحمد: پیگیر افزایش پروازهای فرودگاه یاسوج هستیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1397 - 11:19
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیگیر افزایش پروازهای فرودگاه یاسوج هستیم و در این زمینه نیز رایزنی‌های نیز انجام شده است.
ياسوج،فرودگاه،توسعه،پروازها،احمدي،تقويت،دستور

علی محمد احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: از روز اول حضورم در استان با توجه به نقش راه‌ها اعم از زمینی، هوایی و ریلی در توسعه، تقویت و توسعه پروازهای فرودگاه را به عنوان یک اولویت در دستور کار داشتم.
وی با تصریح ضرورت تقویت و توسعه فرودگاه یاسوج عنوان کرد: فزایش شمار پروازها در این فرودگاه در دستور کار بوده و در این زمینه با شرکت‌های مختلف و متولیان امر رایزنی‌های انجام شده است.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بعد از سقوط هواپیمای ای.تی.آر 72 تهران - یاسوج تعداد پروازها بنا به دلایلی کاهش یافته و هم اکنون دو روز در هفته یعنی جمعه‌ها و دوشنبه‌ها پرواز داریم.
احمدی با تاکید بر اینکه توسعه و تجهیز فرودگاه یاسوج ادامه می‌یابد، افزود: افزایش پروازهای این فرودگاه در دستور کار بوده و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نمی‌شود.
وی با اشاره به اینکه بعد از وقوع این حادثه فرودگاه یاسوج در حوزه ناوبری تقویت شد، ادامه داد: 600 متر طول باند فرودگاه افزایش یافته و به طور حتم زیرساخت‌های آن نیز توسعه می‌یابد.
احمدی با بیان اینکه شرکت‌های مختلفی از جمله شرکت هواپیمایی ایران ایر برای انجام پرواز در یاسوج اعلام آمادگی کردند، عنوان کرد: هم اکنون شرکت ماهان در آسمان یاسوج فعالیت خود را از سرگرفته و امید است بتوانیم تا بعد از عید تعداد پروازها را افزایش دهیم.
انتهای پیام/ش