سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب تندیس جشنواره‌ علمی صنعت غذا

ایسنا | بازار | یکشنبه، 05 اسفند 1397 - 11:06
یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و دهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده (R&D های برتر صنعت غذا) در حالی برگزار شد که تندیس و لوح این دو جشنواره به گروه صنعتی و پژوهشی زر اعطا شد.
غذايي،تحقيق،توسعه،صنايع،صنعتي،گروه،پژوهشي،زر،صنعت،علمي،حضور، ...

یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و دهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده (R&D های برتر صنعت غذا) در حالی برگزار شد که تندیس و لوح این دو جشنواره به گروه صنعتی و پژوهشی زر اعطا شد.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام گروه صنعتی و پژوهشی زر، این جشنواره‌ها توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با حمایت و همکاری سازمان غذا و دارو، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، قطب‌های علمی و پژوهشگاه‌های صنایع غذایی و نیز دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور و با حضور شرکت‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی برگزار شد.
آرش ارشادی، سرپرست بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام در این مراسم پس از دریافت تندیس، اظهارکرد: اعتماد مصرف‌کنندگان به صنایع‌غذایی باعث می‌شود، محصولات غذایی از سوی مصرف‌کننده با اطمینان خاطر خریداری شود.
وی ادامه داد: صنایع غذایی سطح سلامت جامعه را معین می‌کند.
ارشادی اضافه کرد: استفاده از کارشناسان و متخصصان در بخش تحقیق و توسعه کمک در تولید محصولات سلامت محور و با کیفیت تأثیرگذار است.
وی گفت: حضور مشاوران صاحب‌نظر و کهنه‌کار در کنار کارشناسان تحقیق و توسعه نیز در این میان نقش بسزایی در افزایش کیفیت فعالیت‌های واحد تحقیق و توسعه خواهد داشت.
ارشادی پیشرفت هر شرکت را وابسته به تیم تحقیق و توسعه دانست و گفت: هسته مرکزی فعالیت‌های علمی و عملی هر شرکت دانش بنیان واحد تحقیق و توسعه آن است.
وی همچنین گفت: خلق ارزش‌های پایدار، تولید سلامت محور، تولید صادرات محور و کارآفرینی از جمله اهداف راهبردی گروه صنعتی و پژوهشی زر محسوب می‌شود.
متخصصان تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر در بخشی از این مراسم با حضور در غرفه این گروه، علاوه بر پاسخگویی به سوالات بازدیدکنندگان از نظرات متخصصان و صاحب‌نظران این رویداد علمی نیز استقبال کردند.
این مراسم با حضور مقامات و مسئولان، دانشگاهیان، اصحاب رسانه و جمع کثیری از مدیران و صاحبان واحدهای صنعتی باهدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم و صنعت، دانشگاهیان، بازنشستگان وزارتخانه‌ها، معرفی پیشگامان و همچنین واحدهای برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه سال ۹۷ هستند در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
انتهای رپرتاژ خبری