خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشر لوگوس «واژه‌نامه توصیفی نشانه‌شناسی» را منتشر کرد

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 05 اسفند 1397 - 10:56
نشر لوگوس کتاب جدیدی با عنوان «واژه‌نامه توصیفی نشانه‌شناسی» منتشر کرد.
كتاب،نشانه،واژه،نامه،لوگوس،توصيفي،افسانه،مقدمه

به گزارش خبرگزاری مهر، این واژه نامه، که توسط برانون مارتین و فلیزیتاس رینام نوشته شده است، حاوی حدود ۲۸۰ مدخل است که به طور مفصل و با مثالهای متعدد تشریح شده اند.
نویسندگان کتاب که در چارچوب نشانه شناسی ساختگرای فرانسوی و مکتب نشانه شناسی پاریس اقدام به تالیف این اثر کرده اند، مقدمه مفصلی نیز برای کتاب نوشته اند که در آن روش سه مرحله ای برای پژوهش‌های نشانه شناختی به تفضیل تشریح شده است.
بعد از مدخلها، افسانه معروف «زیبای خفته» آورده شده است و سپس این افسانه بر اساس همان الگوی سه مرحله ای ارائه شده در مقدمه کتاب، با دقت تحلیل شده است.
از این رو، این کتاب نه تنها نوعی فرهنگ توصیفی نشانه شناسی ساختگرا به حساب می آید، بلکه به لحاظ روشی نیز مهم است زیرا روش تحلیل نشانه شناسی را همراه با یک نمونه کاربردی به شکل کامل معرفی میکند.
این کتاب توسط استاد ارتباطات دانشگاه تهران، دکتر مهدی منتظرقائم و دانش آموخته ارتباطات از دانشگاه تهران، زهرا اسدی با دقت و صرف وقت بسیار ترجمه شده است.
انتشارات لوگوس نیز با افزودن یک واژه نامه انگلیسی به فارسی و نمایه به کتاب تلاش کرده است تا کتاب را طوری آماده سازی کند تا کاربران بتوانند راحت‌تر از آن برای مقاصد علمی مختلف استفاده کنند.
«واژه نامه توصیفی نشانه شناسی» در قطع رقعی، با جلد سلفنون سخت، و قیمت ۴۸۰۰۰ تومان توسط نشر لوگوس وارد بازار نشر شده است.