خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تست کرونا مرکل منفی شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 04 فروردین 1399 - 21:33
سخنگوی دولت آلمان اعلام کرد نتیجه نخستین آزمایش صدراعظم این کشور برای تعیین ابتلای او به ویروس کرونا منفی بوده است.
مركل،كرونا،آلمان،آنگلا،تماسي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، سخنگوی دولت آلمان اعلام کرد نتیجه نخستین آزمایش آنگلا مرکل، صدراعظم این کشور برای تعیین ابتلای او به ویروس کرونا منفی بوده است.
پیش از این هلگه براون، رئیس دفتر صدراعظم آلمان در سخنانی گفته بود آنگلا مرکل تنها تماسی کوتاه با یک دکتر داشته که آزمایش وی برای کرونا ویروس بعدا مثبت از آب درآمده است.
هلگه براون در مصاحبه با تلویزیون ARD گفت: مرکل روز جمعه بعد از ظهر یک واکسن ضد باکتری ذات الریه از سوی دکتری که بعد مشخص شد به کرونا مبتلا بوده، دریافت کرده است؛ از این رو مرکل روز یکشنبه به قرنطینه رفت.
او تنها تماسی کوتاه با آن دکتر داشت.
رئیس دفتر صدر اعظم آلمان در ادامه گفت: به همین خاطر ما خوشبین هستیم که او شاید اصلا به این بیماری مبتلا نشده باشد.
انتهای پیام/