خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایان شدن آثار بهبودی در ادن ازارد

فارس | ورزشی | دوشنبه، 04 فروردین 1399 - 14:58
یک رسانه اسپانیایی وضعیت بهبودی ادن ازارد را خوب ارزیابی کرد.<br/>
عمل،مادريد،رئال،بازگشت،گذشته،گزارش،تيم

به گزارش خبرگزاری فارس، ادن ازارد در تابستان سال گذشته بعد از حواشی بسیار از چلسی به رئال مادرید پیوست تا به خواسته‌اش مبنی بر پوشیدن پیراهن رئال مادرید برسد.
ازارد بعد از حضورش در تیم کهکشانی‌ نتوانست همانند سایر ستاره‌‌های که به تیم کهکشانی‌ ملحق می‌شوند، بدرخشد.
زیرا اوضاع برای او به خوبی پیش نرفت و با مصدومیت مواجه شد.
به همین خاطر ابتدا حدود 2 ماه دور از مستطیل سبز بود.
بعد از آن نیز شروع مجددی داشت، اما به سرعت بعد از بازگشت به میدان، در مصاف با لوانته مصدوم شد و در عمل فصل جاری را از دست داد.
وی برای عمل جراحی مچ پا به دالاس آمریکا رفت و بعد از عمل، تحت درمان قرارگرفت.
در همین ارتباط روزنامه مارکا گزارش کرد روند درمانی ستاره بلژیکی به خوبی در حال انجام است و در 15 روز گذشته آثار خوبی نمایان شده است.
این نشریه افزود هنوز زمانی برای بازگشت احتمالی این بازیکن توسط پزشکان اعلام نشده اما ازارد امیدوار است ادامه دوره نقاهت را به خوبی پشت سرگذارد و بتواند تا اواخر بهار امکان فعالیت را پیدا کند.
انتهای پیام/ش