سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ممنوعیت تخصیص بودجه در آمریکا برای خرید از هواوی و زد تی ای

مهر | دانش و فناوری | دوشنبه، 04 فروردین 1399 - 11:57
بر اساس تصمیم جدید دولت آمریکا، تمامی شرکت‌ها در خاک این کشور به طور رسمی از مصرف بودجه فدرال برای خرید تجهیزات از شرکت‌های هواوی و زد تی ای منع شدند.
مخابراتي،زد،تي،ارائه،قانون،آمريكا،دورافتاده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زد دی نت، کاخ سفید که نگران سلطه چین بر بازار فناوری نسل پنجم و کاهش درآمدهای خود از این محل است، شرکت‌های چینی ارائه دهنده خدمات مخابراتی را تهدید امنیتی اعلام کرده و تمامی شرکای تجاری خود را به عدم همکاری با این شرکت‌ها دعوت کرده است.
بر اساس قانون جدیدی که در ۱۴ مارس به امضای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا رسیده هیچ شرکتی در داخل این کشور حق ندارد بودجه فدرال را صرف خرید تجهیزاتی از زد تی ای و هواوی کند.
این دو شرکت از نوامبر گذشته به عنوان تهدید امنیتی اعلام شده بودند.
قانون جدید چالشی برای ارائه خدمات مخابراتی به خصوص در مناطق دورافتاده و روستایی آمریکاست.
زیرا مقرون به صرفه نبودن فعالیت در این مناطق برای شرکت‌های مخابراتی آمریکا باعث استفاده گسترده از خدمات هواوی و زد تی ای شده است.
بر اساس همین قانون بودجه‌ای یک میلیارد دلاری در اختیار ارائه دهندگان خدمات مخابراتی در نقاط دورافتاده و روستایی قرار می‌گیرد تا آنها تجهیزات شرکت‌های دیگر را جایگزین تجهیزات هواوی و زد تی ای کنند.
کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا در حال تهیه یک فهرست جامع از این شرکت هاست.