خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراکسیون های شیعه در عراق ۳ نامزد جدیدبرای نخست وزیری معرفی کردند

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 04 فروردین 1399 - 11:13
نماینده ائتلاف الفتح عراق از توافق گروه های شیعه در این کشور برای نامزدی سه شخصیت جدید برای پست نخست وزیری خبر داد.
شيعه،نامزد،رئيس،الموسوي،نامزدي،ائتلاف

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اخبار العراق، مختار الموسوی نماینده ائتلاف الفتح عراق تاکید کرد که فراکسیون های شیعه بر سر نامزدی ۳ نفر برای به دست گرفتن پست نخست وزیری در این کشور توافق کرده اند.
وی افزود: این سه نامزد عبارتند از رئیس دانشگاه بغداد، رئیس دانشگاه کوفه و رئیس دانشگاه کربلا.
الموسوی تصریح کرد: نامزدی این افراد نشان دهنده آن است که به زودی بحران مربوط به لغو نامزدی عدنان الزرفی به عنوان نخست وزیر حل می شود.
الموسوی تاکید کرد: گروه های شیعه مذاکراتی با ائتلاف های دیگر برای نامزد کردن یک شخص جدید که مورد توجه دیگران باشد انجام می دهد.
وی افزود: احزاب شیعه با رؤسای ائتلاف القوی العراقیه به ریاست محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق و فراکسیون‌های کُرد درباره ضرورت معرفی نامزد جدید مورد قبول همه گفت‌وگو خواهند کرد و به همین منظور اعضای یک هیئت بلندپایه متشکل از احزاب شیعه برای بررسی برکناری الزرفی و معرفی نامزد جدید طی دو روز آینده با مقامات بلندپایه عراق دیدار می‌کنند.
پیش از این عدنان الزرفی برای تشکیل کابینه در این کشور مأمور شده بود.