خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت 2 نفر از پرسنل بیمارستان‌های قم به‌عنوان "شهید خدمت"/درگیری کرونایی 40 پزشک و 130 پرستار

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 04 فروردین 1399 - 00:36
گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از شهادت 2 نفر از پرسنل بیمارستان‌های قم به‌عنوان شهید مدافع سلامت خبر داد و گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان حدود 40 پزشک قمی مبتلابه این ویروس شدند.
قم،ويروس،نفر،كرونا،پرسنل،قمي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمدرضا قدیر در گفت‌وگو با خبرنگاران، از شهادت 2 نفر از پرسنل بیمارستان‌های قم به‌عنوان شهید مدافع سلامت خبر داد و اظهار داشت: حاج احمد سلیم‌آبادی دوست، مسئول نقلیه بیمارستان کامکار قم و طاهره اسماعیلی، پرسنل بیمارستان شهید بهشتی قم، در راه سلامت و دفاع از جان هم‌وطنان در مقابل ویروس کرونا به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن عرض تسلیت بر رعایت مسائل بهداشتی و مراقبت فردی توسط پرسنل دانشگاهی و پزشکان و پرستاران تأکید کرد و گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در قم حدود 40 پزشک قمی مبتلابه این ویروس شدند و 15 نفر از آن‌ها در مراکز درمانی بستری بودند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یکی از پزشکان قمی در ICU به‌سر می‌برد، ابراز کرد: همچنین 130 نفر از پرستاران نیز از ابتدا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که 3 نفر از آن‌ها در حال حاضر در مراکز درمانی بستری هستند.
انتهای پیام/451/ ز