خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌ها همچنان در کردستان ادامه دارد؛ دمای هوا کاهش می‌یابد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1399 - 16:52
مدیرکل هواشناسی استان کردستان گفت: با توجه به بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی اغلب نقاط استان با بارش برف و باران همراه است.
استان،كردستان،كاهش،دماي،هوا،دوره،ادامه

رحیم صدیقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج از ادامه بارش برف و باران در طول هفته جاری در استان خبر داد و درباره وضعیت آب و هوایی کردستان در 24 ساعت آینده اظهار داشت: بارندگی‌ها تا آخر امشب ادامه داشته اما دمای هوا کاهش خواهد یافت
وی با بیان اینکه از فردا سامانه بارشی از آسمان استان کردستان خارج می‌شود، افزود: امروز در مناطقی از قروه، بیجار و زرینه بارش‌ها به صورت برف خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی استان کردستان گفت: از فردا دوشنبه تا سه‌شنبه هوای استان نسبتاً پایدار بوده اما حداقل دمای هوا در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه 4 تا 6 درجه‌ سانتی‌گراد کاهش خواهد داشت.
وی با اخطار جدی به کشاورزان و باغداران استان گفت: از روز سه‌شنبه تا صبح چهارشنبه هفته جاری دمای هوا کاهش قابل توجهی داشته و باغداران با وضعیت خطرناک روبه‌رو شده، بنابراین انتظار می‌رود جهت جلوگیری از خسارت باغی، به توصیه‌های جهاد کشاورزی توجه و سریعاً اقدام کنند.
صدیقی با بیان اینکه از روز چهارشنبه مجدداً بارش‌ها ادامه می‌یابد، گفت: متوسط بارش در استان کردستان در سال زراعی 364 میلی‌متر بوده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته، 34 درصد و نسبت به دوره بلند مدت بیست ساله 2 درصد کاهش داشته است.
مدیرکل هواشناسی استان کردستان بیان کرد: امیدورایم در فروردین و اردیبهشت ماه امسال بارش‌های باران نسبت به دوره بلند مدت بیست ساله بیشتر شود.
انتهای پیام/484/ ز