خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوگیری از ورود خودروهای پلاک غیربومی به کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1399 - 16:15
طی اطلاعیه ای اعلام شد؛ براساس تصمیم مسئولان ارشد استان کهگیلویه و بویراحمد از ورود خودروهای پلاک غیربومی به این استان جلوگیری می شود.
استان،بويراحمد،كهگيلويه،پلاك،ويروس،كنترل،روز،كرونا،غيربومي

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد طی اطلاعیه ای اعلام شد؛ براساس تصمیم مسئولان ارشد استان کهگیلویه و بویراحمد از ورود خودروهای پلاک غیربومی به این استان جلوگیری می شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این اطلاعیه آمده است:
بر اساس این تصمیم همه مبادی ورودی استان به صورت ۲۴ ساعته با حساسیت و نظارت شدید کنترل و غربالگری می شوند و در صورت مشاهده هر خودرویی با پلاک غیر بومی برگردانده می شود و در صورت مشکوک بودن به ویروس کرونا ۱۴ روز در مکان‌های از پیش تعیین شده نگهداری و قرنطینه می شوند.
چنانچه طبق بررسی‌ها، معلوم شود که افراد در ورودی‌های استان مسافر هستند و یا اینکه بومی استان نیست و پلاک خودروی آن‌ها نیز غیربومی است حتما از تردد آنان در استان جلوگیری می شود.
کنترل شدید در مبادی ورودی همه شهرهای استان به صورت دقیق و جدی با هدف حفظ سلامت مردم و جلوگیری از شیوع این ویروس توسط سپاه فتح استان، نیروی انتظامی و با همکاری هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی و به صورت ۲۴ ساعته انجام می شود.
همچنین در صورت مشاهده هر شخص مشکوک مبتلا به ویروس کرونا یا از ورود آن شخص به استان جلوگیری می شود و برگشت داده خواهد شد و یا ۱۴ روز در محل‌های مشخص شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی نگهداری و قرنطینه می شود.
با توجه به اینکه همه مراکز تفریحی، اقامتگاهی، هتل‌ها و تفرجگاه‌ها در استان تعطیل هستند، هیچ مسافر و گردشگری در استان پذیرش نمی شود و این موضوع با حساسیت و دقت از سوی دستگاه مربوطه کنترل و نظارت شدید به عمل می آید.
همچنین مصوب شده است که چهار صنف مهم خبازان، قصابان، خواربار فروشی‌ها و میوه و تره باری‌ها تنها در صورتی می توانند فعالیت داشته باشند که پروتکل بهداشتی را کاملا رعایت کنند و مابقی اصناف تا روز ۱۶ فروردین ماه جاری تعطیل هستند.
این دستور به همه فرمانداران استان کهگیلویه و بویراحمد نیز برای اجرا ابلاغ شده است.
انتهای پیام