خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمام اقلام اساسی مردم تا شش ماه آینده تأمین است/ دایر بودن مراکز خدماتی تهران تا ۱۳ فروردین

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1399 - 15:11
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران با بیان اینکه تا ۶ ماه آینده برای تأمین نیازمندی‌های مردم مشکلی نداریم، گفت: مراکز خدماتی از جمله پمپ بنزین‌ها، داروخانه‌ها، بازارهای میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نانوایی‌ها، سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های گوشت، مرغ، ماهی و پروتئین تا پایان ۱۳ فروردین باز است.
تهران،تأمين،خدماتي،استاندار،فروردين،امنيتي

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران با بیان اینکه تا ۶ ماه آینده برای تأمین نیازمندی‌های مردم مشکلی نداریم، گفت: مراکز خدماتی از جمله پمپ بنزین‌ها، داروخانه‌ها، بازارهای میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نانوایی‌ها، سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های گوشت، مرغ، ماهی و پروتئین تا پایان ۱۳ فروردین باز است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تهران به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، حمیدرضا گودرزی معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران در حاشیه جلسه با اصناف در مورد وضعیت مراکز خدماتی اظهار داشت: بر اساس جلسه امروز که با اصناف برگزار شد و همکاری خوبی از سوی آن‌ها داشتیم پمپ بنزین‌ها، داروخانه‌ها، بازارهای میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نانوایی‌ها که مایحتاج مردم را تأمین می‌کنند در کنار سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های گوشت، مرغ، ماهی و پروتئین باز هستند.
وی ادامه داد: تمام اقلام و کالاهای اساسی مردم توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تأمین شده و تا ۶ ماه آینده برای تأمین نیازمندی‌های مردم مشکلی نداریم و مردم هیچ نگرانی نداشته باشند.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران عنوان کرد: تعمیرگاه‌ها جزو مراکز خدماتی هستند و لذا تا پایان ۱۳ فروردین باز هستند و به مردم خدمت رسانی می‌کنند.
گودرزی همچنین بیان کرد: ورود به پارک‌ها مانعی ندارد اما به سبب لزوم رعایت نکات بهداشتی و عدم تجمع غیرضروری، ورزش‌های همگانی در پارک‌ها انجام نمی‌شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: این تصمیمات تا پایان ۱۳ فروردین اجرایی و بعد از آن تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.
انتهای پیام/۶۷۰۵۲/د/س/ی